Kvinner B fikk lite betalt for godt spill i nabooppgjøret

Asker-Bærum2 2-1 (2-0). Spill og sjanser var et toppoppgjør i 4. divisjon, og et nabooppgjør, verdig. Vi dro hjem fra Føyka med følelsen at denne burde vi vunnet, vi var gode nok til det!

Tommy summerer opp slik:

«Jentene skal løftes opp for både innsats og spill. De hadde fortjent så mye mer i dag, men vi var enige før kamp om å være fornøyde hvis vi gjorde så godt vi kunne uavhengig av resultat. Det gjorde jentene til gangs og da må vi også være fornøyde etter kampen, selv om tapet var surt.

Vi spilte trofast spillet vårt og det uavhengig av at Asker forsøkte å presse oss høyt. Vi spilte av presset gang på gang, men var uheldige ved noen anledninger i første omgang. Det var da Asker klarte å skape sjanser og fikk målene sine, men det kan innimellom være konsekvensen når vi ønsker å bygge fotballspillere. Reduseringen vår kom ganske tidlig i andre omgang når Kari legger inn, Bea demper og Stine skyter den i mål.

Alle gjorde en god kamp, men jeg ønsker å dra frem Sofie Sørum som gjorde sin desidert beste kamp siden hun kom til oss. Det hun viste i dag gir oss et klart bilde på hva Sørum kan komme med videre. Vi gleder oss.

Solveig Tveit viser oss også at vi har mye positivt i vente. Solveig bygger seg opp etter mye sykdom og vi ser allerede veldig gode tendenser og at det bor en veldig god spiller der. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Maren Angermo viser om dagen at hun virkelig er på vei tilbake etter en litt slapp vårsesong med russetid og annen fokus. Jeg har aldri sett henne løpe så mye som i dag og hun var konstruktiv i alt hun gjorde med ball. Nå er det bare å fortsette Maren!

Kari er en konstant trussel og spiller sin beste kamp på ganske lenge. Nå kjenner vi igjen Kari som herjer med Asker forsvaret til tider. Hun hadde bare fortjent bedre avgjørelser fra dommeren, som blåser hele tre meeeeeget tvilsomme offsides på henne, alle alene igjennom og et annullert mål. (Dommeren fikk vår video etter kampen og har innrømmet at han tok feil på to av avgjørelsene, inkl det annullerte målet; det endrer selvsagt ikke på noe i denne kampen, men vi har sans for at dommeren er villig til å evaluere sine vurderinger i etterkant).

Den siste jeg vil nevne er Hannah som bare spilte J19 i vårsesongen, men har nå flere 4.div kamper på rad vist at her har vi mye bra i vente. Nå er det bare å fortsette Hannah!

Det er egentlig sjelden jeg sitter med så god følelse etter et tap, men jeg kunne nevnt spillere i fleng på positive elementer. Vi jobber med spillerutvikling og har en veldig ung tropp og da er det treneren så i dag bare positivt på veien videre.

Vi gleder oss til fortsettelsen jenter!»

Søndag 16.9 venter nok et toppoppgjør i 4. div hjemme mot Grei, vi gleder oss!