Kvinner B fikk en vekker!

Nordstrand-Bærum2 3-1 (3-0). Hjemmelaget gikk ut av startblokkene i 100, presset oss høyt og satt inn tre mål før halvtimen var gått. Vi fikk ristet av oss sjokket og var klart best den siste timen, det hjalp fint lite da vi kun scorte et mål.

Tommys ærlige tilbakemelding til spillerne etter kampen var: «Vi må gå til kamper forberedt på å krige mer enn å trille ball innledningsvis. Hvis vi tar fighten og spiller litt enklere frem til slike kamper har satt seg, så vil vi få bedre og bedre tid til spillet vårt utover i kampene. Hver gang motstanderen scorer får de ny energi til å kjøre på videre.»

Vi produserte nok muligheter til å snu matchen resultatmessig, men enten var avslutningene på keeper eller utenfor. Vi var også alene med keeper to ganger uten å få ballen i mål. Vi fikk hull på byllen 3 min før slutt da Sundby la inn til Kari, som bredsidet ballen i mål fra 5 m.

Vi har fortsatt tabelltopp i 4. div og kontroll på begivenhetene, før vi møter Oldenborg hjemme søn 20.10 og tabelltoer Stabæk3 borte ons 23.10, i de to siste seriekampene. Vi ønsker våre damer lykke til i serieinnspurten!