Kvinner B er kretsmestere i 4. divisjon

Bærum2-Oldenborg 8-1 (4-0) og Stabæk3-Bærum2 1-4 (0-2). Damene våre avrundet en herlig sesong med to flotte seire, og vant til slutt 4. div-serien med 7 poengs forsprang.

Stian oppsummerer kampen mot Oldenborg søn 20. okt.: «Gjestene kommer i en 3-5-2 og vi får da litt nye utfordringer. Vi sliter en del i banespillet i 1.omgang da de har 8 spillere sentralt, men klarer å straffe dem på noen overganger etter gjenvinning sentralt i banen.

I 2.omgang er vi litt mer bevist på hvordan vi skal løse strukturen til motstander, og tar som en konsekvens av det mer over i banespillet. All honnør til Oldenborg som står på gjennom 2×45 min, slurver aldri i returløp og legger ingenting imellom i dueller.

Godt resultat på en middels god dag, og seriemesterskapet sikret 1 runde før slutt. Vel fortjent!
1-0 11 min: Sundby vinner ball fra keeper tar det med gjennom Forsvaret og setter ballen til side for keeper
2-0 29 min: Tuva legger over til Nastaha som setter ballen kontant i nota
3-0 32 min: Sundby tar med seg ballen fra midtbanen hele veien og runder keeper.
4-0 44 min: Tuva drar seg fri på kant legger over til Nastaha som helt alene legger sikkert i mål
5-0 68 min: Fin stikker fra Julie til Sundby som runder keeper Sundby setter nok en ball i nota
6-0 78 min: Sundby alene igjennom.
7-0 82 min: Elise setter inn 7-0 på blankt mål – pasning Sundby
7-1 86 min: Gavepakke fra oss, til stor jubel fra de 3 bortesupporterne.
8-1 88 min Nastaha alene igjennom.»

Tommy tar oss igjennom matchen mot Sabæk3 ons 23. okt: «Vi merket at det var tenning før kampen i dag og spesielt noen spillere hadde ekstra mye av det. Kampen var ganske jevn innledningsvis og som vanlig var det en stillingskrig.

En av de positive tingene vi gleder oss til å se mer av fremover, nemlig Kamilla som utfordrer i lengderetningen med rykket sitt. Det har blitt mer og mer av det og vi skal dyrke det gjennom vinteren. Når Emilie begynner å komme i form, så vil vi få en fantastisk spiller der. Solveig må vi jo bare få trent bedre. Råere guts har vi ikke på laget, men kondisen må opp et par hakk, men igjen har vi vinteren på oss.

Vi har jo fått inn skikkelig NordNorsk krutt med Frida som styrer og steller både med spill og kommunikasjon. Når vi nå i tillegg har fått plassert Matilda i riktig posisjon, så blomstrer hun som bare det.

Mia har tatt kjempeskritt i høst og en god vinter med henne også, så blir det knall. Mange av våre «gamle» leverte også veldig bra og kanskje med Zidane (Nasse) og Kante (Marie) i førersetet. Vi har fått mange friske pust inn i troppen og mange personligheter både på banen og på utsiden. Jeg gleder meg allerede til jobben vi skal gjøre inn mot neste sesong og den begynner i morgen.

0-1: Kata drar seg inn i banen og slår en perfekt crosser til Kamilla som parkerer forsvaret.
0-2: Nasse slår en perfekt corner som sneier luggen til Emilie, men bak henne kommer Marie og klinker ballen i mål med hodet.
1-2: Her blir vi litt for fintspillende bak og blir straffet for det, men den byder vi på.
1-3: Kata sender Kamilla gjennom forsvaret og keeperen klarer å redde første skuddet, men hun følger selv opp på returen og i mål.
1-4: Nasse mot mål med en forsvarsspiller på ryggen, men hun klarer å fyre et skudd som fyker inn.

Godt levert siste kamp for sesongen!» VI GRATULERER MED KRETSMESTERSKAPET!