Kvinner B ble straffet i sesongåpningen

Amasone-Bærum2 4-1 (3-1). Vertene fra Vollen vant på innsats og effektivitet, mens vi slet med å skape nok sjanser til tross for at vi hadde ballen minst like mye som dem.

Tommy oppsummerer: «Vi møtte et veldig godt Amasone og noen av spillerne deres holder høyt nivå. Dessverre så tar vi ikke opp kampen innledningsvis, men spiller som om det er en kamp vi har 100% kontroll. Vi kan vel si at vi gir de 3 av målene gjennom at vi spiller for uforsiktig og får brudd mot på egen banehalvdel.

Kampen var egentlig ganske jevn innledningsvis, men de nevnte brudd mot oss i 8. og 17. minutt gjør at vi ligger under 0-2 og det sprer seg usikkerhet som henger igjen resten av omgangen.

Vi reduserer til 2-1 etter 27 minutter når Tuva trer Hedvig gjennom og hun avslutter med godt skudd rett under tverra. Dessverre så slår de en corner som skrur rett i mål rett før pause, og jobben blir enda hardere. Når vi i tillegg skaper sjanse for dem igjen på egen banehalvdel rett etter pause så blir det tungt.

Vi kjører kampen i andre omgang, men vi skaper ikke all verdens av sjanser, annet et skudd i tverra. Derimot mange hakk opp og usikkerheten som blir skapt innledningsvis er borte.

Helt greit at Amasone vinner denne kampen, men jeg liker ikke måten de får alle målene sine. Vi må bli flinkere til å se kamp bildet og når vi skal spille og når vi bør være mer kyniske.

Vi fokuserte etter kampen at vi også må ha fokus på å vinne krigen innledningsvis i kampene frem til kampen setter seg. «Bærum-genet» gjør dette litt vanskelig for oss, men håper vi tar denne lærdommen med oss videre. Vi kommer sterkere tilbake!»