Kvinner B: 2 kamper på 4 dager ga 6 poeng og 8 mål!

Bærum2-VIF4 3-0 (1-0) og Kjelsås-Bærum2 0-5 (0-1): To solide matcher har ført oss opp i tetstriden i 4. divisjon, veldig fortjent synes vi!

Kata på raid på venstre kant!

Tommy oppsummerer først matchen mot VIF4 sist torsdag: «Det eneste vi manglet i denne kampen var mer effektivitet, og det var noen frustrerte jenter underveis etter misbrukte sjanser. Kampen fører vi hele veien og spiller til tider veldig bra. Jeg var sikker på at VIF kom til å løpe seg helt tomme etter hvert når de løp så mye mellom, men de holdt overaskende bra.

Slik kom målene:
1-0: Her drar Thea inn i banen og legger ut til Kata. Hun runder et par spillere og setter ballen i mål. På dette tidspunktet hadde Kata herjet med spillerne på sin side uten at vi fikk noe ut av det, så deilig når den satt.
2-0: Karoline slår inn foran mål hvor Victoria kommer i 100 og drar med seg ball og avslutter sikkert i kassa.
3-0: Karoline med nytt innlegg og Zuzza headet den i kassa. Endelig satt den!

Vel gjennomført kamp jenter og 3 poeng i banken!»

…og så til søndagens match mot Kjelsås: «Vi møtte et hardkjempende Kjelsås som skapte hodebry for oss innledningsvis, men siste timen har vi god kontroll på dem. Vi spiller til tider veldig god fotball og vi gjør det som regel vanskelig for Kjelsås med aggressivt spill. Derimot var ikke de vanskelige å be hvis vi sov litt i markering og press, da var de raskt frempå med spill i vårt bakrom. Vi skapte selv sjanser i bøttevis og ble snytt for en klar straffe da Andrine ble felt. Uansett står det respekt av er 5-0 seier mot Kjelsås.

Slik kom målene:
0-1: Her trer Kata lekkert gjennom til Zuzza og hun lobber pent over keeper.
0-2: Hellan trer gjennom til Zuzza som via fingertuppene til keeper blir tomålsscorer!
0-3: Nastaha gjennom til Andrine som skyter fra ca 16 i keepers lengste hjørne
0-4: Andrine full fart nedover venstre side og legger inn til Elise som header ballen i mål.
0-5: Andrine gjennom og i duell med keeper, så går ball ut til Nastaha som i comebacket får gleden av å sette inn sluttresultatet fra ca 22 meter.

God kamp jenter både i spill, aggressivitet og vi skaper mange sjanser. Da må vi være godt fornøyd!»

Vi gratulerer med to deilige seire og gleder oss til neste match mot Lambertseter hjemme søndag 2. juni! HEIA BÆRUM 🙂