Kvinner A viser solid form

Frigg2-Bærum 1-4 (1-1). Høy intensitet, godt spill og en kamp som vi avgjør siste 20 minuttene, er den korte oppsummering av oppgjøret på Marienlyst, rett ved siden av NRKs Store Studio. En virkelig lagseier der Alex setter alle våre mål.

Yesss, i dag var vi gode!!!

Vi stilte med følgende lag: Nina i mål; Kristine (kaptein), Rikke, Tonje og Camilla i forsvar; Sofie, Dina og Janine på midtbanen; og Stine, Alex og Oda i angrep. Byttene var Mille inn for Oda i 21. min, Hellan inn for Camilla i 63. min, Kaja inn for Kristine i 74. min og Angermo inn for Janine i 80. min. Mia var ubenyttet reservekeeper.

Kampen startet i et (for) høyt tempo, de første 20 minuttene var ganske oppkavet og med mest duellspill på midtbanen. Vi hadde imidlertid to store muligheter der Alex var alene igjennom i 3. minutt, etter pasning fra Dina og i 21. minutt, etter pasning fra Rikke; ved begge anledninger var Friggs gode keeper ute på 15 meter og parerte avslutningene.

Derfra fikk vi mer ro i spillet og da Janine spilte frem Alex i 35. min tok vi en fortjent ledelse 1-0 på en perfekt lobb på en utrusende keeper. I det påfølgende angrepet utlignet vertene med deres første skudd på mål etter gode kombinasjoner og smart løp i bakrom. Før pause kom Mille løs på kant og fyrte av, men igjen var målvakten på plass og dermed stod det 1-1 halvspilt.

Tommy var fornøyd med spillet de første 45 og ba kun om små forbedringer og fortsatt fokus i pausa. Andre omgang ble definitivt vår, og vi kom stadig nærmere et ledermål. I 64. min skulle vi endelig lykkes da Stine forserte på kant, slo inn til Alex som dro av et par spillere og satt inn 2-1 fra 15 meter.

Alex header inn 3-1 ledelse til oss på Tonjes corner.

Vi fortsatte å male på og på Tonjes corner i 70. min var Alex høyest i feltet og headet nydelig inn til 3-1 ledelse til oss. Frigg hadde definitivt ikke gitt opp og ti minutter før slutt vartet Hellan opp med to pareringer som hindret mål i mot, først i takling i felt og så benparade på påfølgende corner. Dermed slapp vi å få nerver inn i de avsluttende minuttene og istedet kunne Alex banke inn 4-1 ett minutt på overtid etter perfekt pasning fra Dina.

Dette var en skikkelig lagseier med solid gjennomføring i alle lagdeler. Alex satt alle våre mål og der er godt å ha en spiss som har scoret imponerende 19 mål i løpet av vårsesongens 7 kamper! Vi viser altså solid form om dagen og det blir viktig å holde den ved like gjennom sommerferien til vi skal møte topplaget Skeid på Nordre Åsen 23. august.

Vi gratulerer våre damer med en vel gjennomført match og ønsker alle en riktig god sommer!