Kvinner A tok tre nye poeng mot Ready

Bærum-Ready 3-0 (1-0). Vi hadde ganske god kontroll på de mørkeblå fra Oslo vest og fikk etterhvert en fortjent og klar seier. Vi var først og fremst et bedre kollektiv enn gjestene og vant dueller, holdt ballen i laget og produserte klart flest sjanser.

Spesielt i første omgang var overtaket markant og vi burde hatt en større ledelse til pause. Etter hvilen jevnet det seg litt mer ut og bortelaget kom til flere sjanser. På en dag da vi var gode kollektivt vil vi allikevel fremheve tre spilleres innsats spesielt:

Nora Vaagsdal, som løp og løp på høyrekanten (16 km iflg egen måling) og scoret to mål for oss, i 8. og 67. min, begge iskalde avslutninger alene med keeper etter gode fremspill. Kåret til vår beste i dag, og fikk fortjent gavekort.

Kathrine Løkås, keeperdebutant på kun 14 år (født i sept 2002) som holdt nullen på mesterlig vis. Refleksredninger på strek og resolutt inngrepen i feltet ved flere anledninger, skulle tro hun hadde spilt 100 kamper på damelaget iflg Leni.

Leni Larsen Kaurin, oser av trygghet både som midtstopper i første omgang og indreløper i andre omgang. Holder på ball når vi trenger å roe ned litt, setter opp trekanter og slår presise langpasninger. Satte inn 3-0 på frispark fra 25 m i 87. min, der ballen snek seg inn helt nede ved stolperota.

Veldig gledelig også ha Oda Rynning-Tønnesen tilbake i kamp for oss. Ok, du var litt rusten i teknikken, men gjorde jobben på midtbanen og holdt hele kampen. Var faktisk best siste halvtimen med flere fine innvolveringer og presise pasninger. Sunniva Brekke har truet med å legge støvlene på hylla, men jammen dukket hun ikke opp i angrepet siste 20 min hun også!

Grattis til hele laget med tre fine poeng. Neste kamp er borte mot KFUM, nok en mulighet til å sette flere poeng i banken!