Kvinner A tok kommandoen fra start!

ØHIL3-Bærum 2-5 (0-3). Denne kampen var vår fra første spark på ballen og allerede etter 15 minutter hadde vi scoret 3 fine mål. At de gjenværende 75 minuttene endte 2-2 gir ikke et riktig bilde av matchen!

Startelleveren vår denne gang var Nina i mål; Emilie, Frida, Rikke og Kristine (kaptein) i forsvar; Henriette, Sofie og Janine på midtbanen; og Stine, Alex og Camilla i angrepet. Kaja og Sofie S byttet inn underveis og Andrine og Mia var ubenyttede reserver.

Vi spurtet ut av startblokkene og allerede etter 3 minutter hadde Alex satt inn ledermålet etter fremspill fra Emilie. Kun 4 minutter senere var Alex på ferde igjen og doblet vår ledelse. Et fantastisk åpningskvarter ble kronet med et nydelig angrep der Henriette prikket inn vårt tredje mål. Resten av omgangen styrte vi og burde økt ledelsen, selv om hjemmelaget hadde noen kontringer som vi avverget.

Andre omgang startet som den første, spillemessig, dog uten at vi klarte å score. ØHIL kom på noen besøk hos vårt forsvar, uten at de fikk noe ut av det. Etter 70 min slo Henriette til Alex i fart i bakrom, som økte til 0-4 ledelse til oss. Like etterpå lykkes ØHIL imidlertid å score to på rappen, som begge er baller fra langt hold i høy bue inn mål på situasjoner der Nina står langt ute. Vipps, så var ledelsen krympet til 2-4 et kvarter før slutt.

Vi holdt fokus, til tross for reduseringene, og tok tak i kampen igjen. Stine hadde vært fint frempå flere ganger i matchen, og i 82. minutt lyktes hun å sette ballen i nota til 2-5 på Camillas utsøkte tversoverpasning. Dermed var vi på trygg grunn og safet inn en fortjent trepoenger på Jarmyra.

Grattis med seier til våre damer, nå venter treningskamp borte mot FuVo 14. juni og siste seriekamp i vårsesongen borte mot Frigg2 21. juni. Vi gleder oss! 🙂