Kvinner A tilbake på sporet

Langhus-Bærum 1-4 (1-2). Etter noen seige kamper var godt å se at spillet fløt igjen, vi produserte sjanser på løpende bånd og det hadde ikke vært noe å si på om seieren hadde vært med enda større sifre.

Kristin fyrer av fra ca 22 meter.

Vi gikk ut i 3-5-2 formasjon, med Nina i mål, Rikke, Frida og Henriette i forsvar, Tonje og Kristine som backer/kanter, Nastaha, Sofie og Kristin sentralt på midten og Maria og Janine på topp. I pausa byttet vi inn Mia i mål, Ida og Ariela på kant/back, Kaja i forsvar og Stine som spiss.

Vi tok kommandoen fra start, gikk rett i angrep og det var tydelig mye vilje i laget til å vise hva vi kan. Imidlertid var det vertene som tok ledelsen etter 8 minutter da de banket et frispark fra 25 meter rett i krysset, det var rett og slett et imponerende godt skudd.

Vi ristet av oss skuffelsen umiddelbart, og spilte frem Maria direkte fra avspark. Hun forserte på venstre siden og inn i box, la tilbake til Janine som dundret ballen opp i nettaket. BANG, der satt utligningen under et minutt etter at vi fikk mål i mot, beste måten å svare på!

Ikke nok med det, i neste angrep kun 2 minutter senere, var det Marias tur til å score selv da du ble spilt fri rett foran mål. Dermed hadde vi snudd matchen på to angrep på to minutter, og 2-1 ledelsen stod seg til pause selv om vi nok burde og kunne satt flere baller i garnet siden både Nastaha og Maria hadde skutt i stolpen.

Vi fortsatte annen omgang som i den første med solid defensiv kontroll, Langhus hadde vel kun et frispark de siste 45 min som kunne blitt til noe, og fine kombinasjoner og oppspill fremover. I 53. minutt økte Nasse til 1-3 da hun løp seg fri rett foran mål på innlegget fra Ariela.

Vi fortsatte og male på og det var fullt fortjent da Maria ekspederte Stines innlegg i nota 7 minutter før slutt til 1-4. Etter spill og sjanser kunne vi godt vunnet mer, men vi feirer seier, tre poeng, mye fin fotball, mange sjanser og piler som peker riktig vei. Neste tirsdag tar vi i mot Nordstrand hjemme og da satser vi på at trenden fortsetter! 🙂