Kvinner A tar ferie med kalassifre

Bærum-VIF3 14-0 (7-0): Når «Bærum, Bærum…» spilles hele 14 ganger på stadion, er det et sikkert tegn på målfest. Nivåforskjellen var tydelig fra første spark på ballen da vi ledet 4-0 allerede etter 10 minutter. Derfra og ut fortsatte vår totale dominans i denne kampen.

Over til Tommy:

«Jeg ba jentene om å gå ut i 100 i dag og lage underholdning. Det er ikke tvil om at de faktisk gjorde akkurat det. VIF forsøkte å spille fotball innledningsvis, men vi straffet de gang på gang med å bryte høyt i banen. Når pasningsspillet, bevegelser og samhandlingen var så presis og hurtig som i dag så var denne kampen over på 4-0 etter 10 minutter. Etter hvert så forsøker VIF å legge seg ekstremt lavt, men det også fikset vi i dag med å komme oss rundt og legge inn foran mål. Fantastisk siste kamp i 3.div før ferien jenter og en maktdemonstrasjon.

1-0 Sara etter assist fra Nora
2-0 Nora etter selv å ha vunnet ballen høyt
3-0 Sundby etter assist fra Sara
4-0 Nora etter assist fra Andrine
5-0 Nora etter assist fra Andrine
6-0 Nora
7-0 Sara
8-0 Andrine
9-0 Mahnoor etter assist fra Andrine
10-0 Mahnoor etter assist fra Sylwia
11-0 Sara etter assist fra Nora
12-0 Nora etter assist fra Sara
13-0 Beatrice etter assist fra Sara
14-0 Andrine på corner fra Vangsnes

BB ble fortjent Nora Rydding som scoret 5 og har 2 assist. Dette var veldig hyggelig og Rydding-søstrene leverte varene i sin siste kamp for en stund. Vi ønsker dem lykke til i Disney World og gleder oss til å få dem tilbake neste sommer.

Oda Sølvberg fikk sin debut i 3 divisjon og spiller fantastisk på backen. Ble lite truet defensivt, men var konstant på offensive raid. Hun spiller denne kampen etter å ikke ha vært innom 4.div engang. Dette beviser bare hvor stor bredde vi har i troppen og hvor kort avstanden er fra J19 laget og opp på førstelaget. Godt levert Oda!

Fantastisk kamp jenter og det er deres fortjeneste at VIF ikke henger med.»