Kvinner A: Tok vi sommerferie 45 min for tidlig…?

Bærum-Frigg2/Heming IL 2-7 (1-2). I første omgang skaper vi 6-7 kvalifiserte sjanser og er klart best, men etter pause gir vi bort kampen fullstendig. Det virket som vi tok ferien på forskudd, vi evnet ihvertfall ikke å følge opp det spillet vi viste vårt entusiastiske og støttende publikum før hvilen.

Vi styrte kampen de første 20 min og derfor føltes de blodig urettferdig at gjestene tok ledelsen på sin første ordentlige mulighet etter et hardt skudd fra 16 m i tverrligger og ned. Desto deiligere da Oda banket inn utlikningen i det 29. minutt, på en presis corner fra Leni. Kun 5 min senere tok bortelaget ledelsen igjen, denne gang på et kort innlegg fra vår dørlinje. Til pause var vi fornøyd med spillet, men skuffet over uttellingen.

Så ble det kollektiv kollaps og hele fem baller i sekken i andre omgang, tre av dem etter balltap på egen banehalvdel. Da blir det svært vanskelig å vinne fotballkamper. Nastaha fikk æren av å score vårt trøstemål to min før full tid, etter at keeper/forsvar hadde gitt tre returer på våre skudd kunne hun til slutt sette ballen i nota. Ingeborg gjorde en utrettelig innsats på midtbanen gjennom hele kampen og fikk prisen for vår beste spiller.

Frigg2/Heming topper dermed 4. div avd. 1 etter vårsesongen, fire poeng foran oss. Det er fortsatt åtte kamper i høstsesongen, hvorav en er returoppgjør mot dagens motstander, så det er bare å samle krefter og gi jernet i høstsesongen. Her er ingenting avgjort før vi teller opp midt i oktober.

Vi ønsker alle en riktig god sommer og så sees vi på stadion søn 14. aug til kamp mot Stabæk3.