Kvinner A: Solid gjennomført kamp!

Bærum-Nordstrand 5-1 (3-1). Forholdsvis jevnspilt kamp i 30 minutter og markant overtak den siste timen, det får være den kondenserte oppsummeringen av denne kampen. Godt å se at den gode trenden fortsetter, med mange nye spillere inn i sommer tar det litt tid å få relasjonene på plass.

Vi startet med følgende lag: Nina i mål; Henriette, Rikke og Frida i forsvar; Tonje og Kristin som back/kant; Ariela, Sofie og Maria sentralt på midtbanen; og Alex og Janine i angrep. Utover i 2. omgang ble Ida og Kristine byttet inn som backer, Nastaha på midtbanen, Kaja som stopper og Mia i mål.

Det tok bare 2 minutter før Alex ble spilt alene igjennom og plasserte ballen sikkert i nota til ledelse 1-0 og sitt første mål for sesongen. Kun 6 minutter senere hadde gjestene utlignet da de fikk god plass i vår box etter en dødball som ble stusset videre. Tommy tok grep umiddelbart og la om fra 3-5-2 til 4-3-3/4-5-1 for å få bedre defensiv kontroll.

Omleggingen i formasjonen betalte seg med at vi fikk mer grep om kampen på egen banehalvdel samtidig som vi fortsatte å produsere sjanser. Allerede i 13. minutt tok vi ledelsen igjen, nok en gang ved Alex på et skudd fra kort hold til 2-1. Herfra var det jevnspilt i et kvarters tid og Nordstrands hurtige angrepsrekke ga oss en del å streve med, bl.a et skudd som strøk like utenfor og fort kunne gitt utlikning.

Imidlertid var det vi som bestemte det meste det siste kvarteret før pause og i 44. spilleminutt satte Sofie inn 3-1 da hun ble spilt fri av Alex i god posisjon 8-10 meter fra mål. Vi fortsatte i samme gode stil etter hvilen, og gjestene hadde mer enn nok med å forsvare seg ettersom kampen skred frem.

Derfor var det fullt fortjent da Kristine la på til 4-1 etter 63 minutter, etter at Maria forserte inn i box og la pent til rette for skuddet som satt limt i krysset fra skrått hold. I nest siste minutt av ordinær spilletid kom (endelig) et mål på corner da Henriette styrte inn Arielas presise servering med innsiden av foten.

Prisen for Bærums beste, på en god dag for hele laget, var Alex med to mål og en assist, samt for å være konstant på løp i de rom som oppstod og på den måten skapte mye uro for forsvaret. Alle lagleder fungerte meget bra og det er godt å se at vi og evnet å male på hele veien ut.

Takk til de seks spillerne fra J11 (født 2010) som var balljenter, de ble invitert med inn i garderoben under pausepraten. Vi håper det var en lærerik og morsom opplevelse, i tillegg til å se våre damer score fem mål!

Neste tirsdag drar vi til Domus Atletica ved Ullevål for å møte OSI, vi gleder oss til å fortsette den gode trenden. 🙂