Kvinner A: Pernilla vender tilbake og styrker troppen

Pernilla Berg Nordahl (19) har høstet nyttig erfaring i 2. div med ØHIL Kvinner og har nå signert for oss i god tid før overgangsfristen går ut om et par uker. Pernilla har vært nesten  fire år i ØHIL siden hun dro fra Kadettangen etter 2014-sesongen. Nå vender hun altså hjem igjen til Sandvikas Stolthet til stor glede for oss.

– Pernilla er en meget solid back som vil tilføre Kvinner A mye kvalitet i høstsesongen, uttaler en meget tilfreds hovedtrener Tommy Westlie. – At hun holder 2. divisjonsnivå er selvsagt gunstig når vi skal forsvare vår topp-posisjon i 3. divisjon hele veien inn.

– Jeg synes Bærum SK er en veldig bra klubb, og jeg har aldri glemt det gode miljøet både på og utenfor banen, begrunner Pernilla. – Jeg liker også spillestilen, med ballen på bakken og offensive ledd også i forsvar, det passer meg veldig bra. – Det er også veldig spennende og gøy å prøve og bidra til å få klubben opp i 2. divisjon.

Med Pernilla på lag har Kvinner A fått inn tre meget gode spillere med 2. divisjonserfaring i sommer, de to andre er Sandra Sol Ragnarsdottir (19), midtbanespiller fra Kongsvinger, og Nina Norum (21), keeper fra Skeid.

– Det var viktig å få inn gode erstattere til de som forlot oss for studier og militærtjeneste i sommer, forklarer Tommy. – Med disse tre kvalitetsspillerne ombord er vi godt skodd for en krevende høstsesong.

Vi ønsker Kvinner A lykke til og gleder oss til første match allerede i kveld borte mot Langhus.