Kvinner A overbeviste på Trasop

Oppsal-Bærum 0-3 (0-2). Vårt yngste lag denne sesongen hadde fullstendig kontroll på matchen, dermed fikk vi vår tredje sterke borteseier på en uke mot et lag fra øvre halvdel av 3. divisjon.

Over til Tommy:

«Vi mønstret nok det yngste laget hittil i år i 3.div. Victoria, som er født 2003, fikk sin debut, og er sammen med Amalie de to yngste jentene.

Vi møtte et lag som gikk ut i et utrolig press og de jaget som galeislaver de første minuttene. Oppsal klarte å holde innsatsen oppe gjennom hele kampen, men ikke i nærheten av hva de gjorde de første minuttene. Vi klarte å spille av dette presset og Oppsal hadde vel to skudd jeg kan huske som begge gikk utenfor målet til Nina.

Når man kommer til Trasop Kunstgress så er det som å spille på betong. Banen er så hard at ballen spretter helt utrolig og den ruller like håpløst fort. Denne banen innbyr ikke til finspill, men vi forsøkte så godt det lot seg gjøre kampen gjennom. Vi løser oppgaven med de utfordringene banen byr på til 20 i stil og kan igjen innkassere 3 sikre poeng.

Slik kom målene:

26. min, 0-1, Leni legger en stikker med underskru hvor Amalie kjemper ballen forbi flere motstandere og til slutt slåss den i mål. Den var det innsats bak

44. min, 0-2, vi lurer offside-fella deres når Hermine slår ballen gjennom på Amalie som kommer fra offside. Hun lar derimot ballen være, og Leni kommer på et dypt løp og setter ballen i kassa.

Pausen går på å få korrigert gjennomspillene og skape mer vinkler som ikke triller fra angrepsspillerne våre. Dette lykkes vi bare delvis med i andre.

60. min, 0-3, Sundby vinner ballen høyt i banen og putter sikkert.

Vi gleder oss til fortsettelsen!»

Neste kamp er hjemme mot ØHIL3 tirs 4.9 kl 18.30, vi sees på Sandvika stadion! 🙂