Kvinner A: Opprykk fortsatt mulig!

Bærum-Drøbak/Frogn 1-2 (1-2): Første matchball glapp så da må vi gå for den neste på søndag mot Ottestad. D/F var gode og effektive, og da vi manglet det lille ekstra foran deres mål måtte vi innse at vi hadde gått på sesongens første tap. Ved full tid kunne derfor gjestene fra Østfold juble for opprykk mens vi må gripe neste mulighet for å følge dem til 2. divisjon.

Tommys tanker om matchen:

«Dessverre så benyttet vi ikke denne matchballen til å sikre opprykket og det blir direkte avgjørende på søndag.

Vi får en knallstart når Andrine slår en god corner som først går i stolpen før Hermine setter den inn og det etter to minutters spill.

Da så det lyst ut og vi fikk mye plass de første 2-3 minuttene, men dessverre så glapp vi i markeringer på et innkast og da kom de gjennom og utlignet bare et minutt senere.

Drøbak er best i første omgang totalt sett og vi stresser mye i spillet vårt når de presser oss høyt.

Vi korrigerer litt i andre omgang og spiller mye bedre da enn i første. Vi strekker de mye mer og da må D/F legge seg lavere og vi hadde mye bedre kontroll. Vi måtte jo gamble litt utover i kampen og la om til 3 bak. Det gjorde jo at det ble litt Hawaii med sjanser begge veier.

Dessverre så lykkes vi ikke i dag heller på sjansene våre. Nå er det bare å nullstille til søndagens kamp og det er fremdeles opp til oss selv.

BB ble fortjent Sandra som hele tiden forsøkte å gå i front.»

Kampen mot Ottestad spilles på Skedsmo satdion søn 28.10 kl 14.00, vi håper mange supportere vil følge oss dit!