Kvinner A ønsker Oda velkommen!

Oda Arnesen (24) er en ny sterk signering for oss, hun har spilt i 1. div med Urædd og Nanset, samt i 2. div med Fossum Skien og Stathelle. Oda har overblikket, hurtigheten og kvaliteten som vil gjøre henne til en meget nyttig spiller for oss.

Jeg har spilt fotball i alle år og ønsket å fortsette med det da jeg flyttet til Oslo, forteller Oda. – Valget falt på Bærum SK fordi jeg ønsket nye utfordringer og fordi det virker som en bra klubb med godt samhold og en god treningshverdag.

Oda er en spennende kantspiller som er et veldig godt tilskudd til troppen, oppsummerer hovedtrener Tommy Johnsen. – Jeg gleder meg til å se henne bidra i match for oss, her vil motstanderne få mye å bryne seg på.

Mine forventninger er å utvikle meg videre som spiller og bidra for laget, oppsummerer Oda.

Vi ønsker Oda hjertelig velkommen og gleder oss til fortsettelsen! 🙂