Kvinner A: Nyttig første test mot 2. div motstand

Bærum-Ull/Kisa 3-6 (1-3). Spillemessig var vi helt på høyde, dominerte de første 25 min og skapte sjanser nok de siste 45 til å score flere mål. Imidlertid slipper vi inn for mange mål, et par av den gavmilde sorten, men det luker vi bort i løpet av vinteren.

Tommy Johnsen oppsummerer kampen: «Vi møter et lag som er spillende med god struktur og balanse. Dette er spillere som alle har spilt i 2 div og opp, kretslag og landslag opptil J19, og vi fikk en leksjon i hvordan man blir straffet hvis man gjør personlige feil. Jeg vil påstå at 3-4 av målene vi får mot oss er nettopp dette. Så her må vi ta til oss læring, og med kynisme i enkelte faser vil vi raskt luke bort disse feilene.

Spillemessig gjør vi en helt ok kamp til at dette er første for året. De først 25 i første omgang er vi det førende laget. Andre omfang vipper begge veier og vi har bedre struktur og ligger noe bedre samlet, som gjør det vanskelig for motstanderen.

Vi har mye ball ila kampen, og spiller oss ut av trange rom og løser opp med gode vendinger. Vi kommer til flere gode muligheter og scorer 3 fine mål som kommer av godt spill gjennom ledd. Flere spillere involverer seg og bidrar til målene. Og med litt tur hadde vi kunne puttet noen mål til.

Alt i alt så er vi ikke fornøyd med resultatet, men ut av kampen så er det mye læringspunkter som vi skal ta med oss videre i jobben mot og i serien 2020. Pasningskvalitet og tempo i ballen, smarte og raske tydelige bevegelser, justeringer i lavt press, på hvem som skal ligge hvor, og hvorfor, når vi møter en motstander som presser oss lavt.»

Kamilla x 2 og Sundby scorte våre mål. Neste test for Kvinner A er hjemme mot Ottestad, som også spiller i 2. div., lør 8. februar kl 12.00. Vi gleder oss!