Kvinner A: Ny storseier mot Skeid

Bærum-Skeid 7-1 (4-1). Vi har fått en flying start i årets 3. divisjon, og det kan knapt gjøres bedre enn 6 poeng og 15-1 i målforskjell på de to første kampene. Mot Skeid styrte vi kampen fullstendig og vårt forsvar la ned en bunnsolid innsats som ga trygghet i hele laget. Bærums beste ble kåret til Marie Sundby, hun scoret fire av våre sju og var på konstant jakt på sin høyre, og på slutten venstre, kant.

Her er Tommys kampreferat:

«Dette resultatet hadde jeg ikke sett for meg i mine villeste drømmer. Vi møtte et godt Skeid som senest i høst spilte i 2.div, men endte med nedrykk. Skeid var mye bedre enn VIF, men så var vi mer effektive denne gangen.

11min. 1-0 Rikke slår langt på Andrine som kommer seg ned til dødlinja og slår perfekt inn til Sundby som setter den sikkert i mål.

14min. 2-0 Denne gleder vi oss til å se på video, men som jentene på benken sa, så må det være en kandidat til årets mål. Leni og Andrine kjører kort corner og Leni spiller ut til Andrine som fra hjørnet av 16 meter curler ballen i borterste vinkel med venstra.
Etter dette målet så hadde Skeid alltid to ute ved cornere, men da slår vi bare langt. Enkel matte når vi har en ekstra der ute og de to, så er vi en pluss i felt.

15min. 2-1 Her var Kathrine litt uheldig, men det som ikke knekker deg gjør deg sterkere. Hun la den fort bak seg og spilte solid resten av matchen.

34min. 3-1 Sundby på et soloraid og avsluttet sikkert.

45min. 4-1 Utrolig deilig å få dette målet rett før pause og det skaper trygghet. Leni spiller gjennom Sundby som setter ballen i mål igjen.

Pausepraten går på å holde trykket oppe og ikke falle ned. Vi gjør også to bytter hvor Emilie erstatter Vilde og Kajsa erstatter Katrine. Vi får også inn Amalie, Charlotte og Beatrice i andre omgang.

56min. 5-1 Her presser Kristine og Sara høyt og vinner ball. De sentrer seg i mellom flere ganger og jeg er redd for at de ikke skal avslutte, men da setter Kristine ballen sikkert i mål.

64min. 6-1 Her blir Andrine spilt opp på venstre side, men denne gangen drar hun seg inn i banen og slår en perfekt krosser til Sundby, som legger den fint med seg på brystet og scorer alene med keeper.

90min. 7-1 Her dribler Andrine mellom mange Skeid spiller, men kommer seg gjennom og slår pasning til Amalie. Amalie lar seg ikke be 2 ganger og klinker ballen i mål.

Vi begynte fantastisk forrige tirsdag, men motstanderen tatt i betraktning så var dette en mye større prestasjon. 6 poeng og 15-1 i målforskjell må vi si er en fantastisk start»

Neste match er hjemme mot Langhus tirs 24.4. Vi gleder oss allerede! Heia Bærum!