Kvinner A nær poeng mot serielederen

Skeid-Bærum 3-2 (1-1). Hjemmelaget avgjorde i overtiden etter at vi hadde utlignet deres ledelse to ganger i løpet av matchen. Tæl og tøffhet hadde vi i bøtter og spann, tur derimot, var ikke på vår side denne gang…

Vi stilte følgende tropp: Mia i mål; Hellan, Kaja, Rikke og Kristine (kaptein) i forsvar; Tonje, Janine og Oda på midtbanen; Camilla og Mille på kantene og Stine som spiss. Alex og Rebecca ble byttet inn i angrepet, og Adele og Marie kom inn på midtbanen. Emilie var ubenyttet reserve.

Vi skred til verket med en nykomponert midtbane, etter sommerens endringer i troppen, se egen sak, og var naturlig nok litt spente på hvordan det skulle slå ut. Trioen på midten kom allikevel ganske rask inn i fasongen og vi var fullt på høyde med et hittil ubeseiret hjemmelag i årets 3. div.

Allikevel tok vertene ledelsen på et hardt skudd fra 16 meter etter 17 minutter. Vi fortsatte imidlertid å jobbe på, og utover i omgangen kom vi stadig på flere visitter i Skeids målfelt. Derfor var det fullt fortjent da Stine utlignet til 1-1 på Odas presise pasning etter 35 minutter spilt.

Etter pause fortsatte det på samme måte, to lag som kjempet og produserte sjanser på hvert sitt hold. Hjemmelaget var giftige på frispark og cornere, men Mia i mål og stopperne Kaja og Rikke klarerte det som kom. Midtveis i den andre omgangen tok Skeid igjen ledelsen da en pasning gled igjennom våre ledd og de kunne avslutte fra kort hold.

Vi brettet opp ermene på nytt og fortsatte å jobbe, og til slutt lykkes det da debutant Marie, hospitant fra J17, resolutt banket inn 2-2 i 83. minutt, etter at keeper ga retur på skuddet fra Alex. Vertenes sluttspurt ga dem altså seiersmålet i overtiden, surt å svelge da vi hadde kjempet heroisk hele veien inn.

Vi takker Skeid for kampen og tar med oss laginnsats og mye godt spill, både defensivt og offensivt, til neste match hjemme på Sandvika stadion mot Bækkelaget tirsdag 30. august.