Kvinner A: Nær full pott mot topplaget

Frigg/Heming-Bærum 1-1 (0-1). Første omgang var årsbeste og vi burde scoret flere enn den Leni klinket inn fra 16m etter kun 9 minutter. Vi rullet opp flere kjempesjanser, og vi noterte kun et eneste skudd på mål fra vertene før pause. En skikkelig god omgang, der vår nye 4-4-2 formasjon, med smal diamant på midten, og sidebacker som kommer som vinger fungerte svært bra!

Kun fire minutter etter hvilen utliknet imidlertid hjemmelaget på sin første mulighet da de var alene igjennom på kloss hold. Resten av omgangen ble jevn og intens, med to lag som jobbet hardt for å vinne kampen. Begge lag hadde skudd i tverrligger og noen gode sjanser foran mål, men veldig våkne keepere på hver side hindret flere baller i nota. Vi dominerte banespillet, men vertene lå kompakte på egen banehalvdel og stod i mot vår sluttspurt. Vi følte vi burde vunnet denne kampen, og det er godt å se for fortsettelsen at vi holder nivået til toppen av divisjonen.

Om en uke, søn 1. mai, venter et annen topplag, Ready, hjemme på stadion. Det blir et nytt tett oppgjør, vi håper å se mange heie frem våre damer til en ny god kamp!