Kvinner A: Naboene ville mest

Bærum-BVH 1-3 (1-1): Folksomt på tribunen, tøffe dueller og høy intensitet i nok et jevnt og spennende lokaloppgjør. Vi må imidlertid innrømme at gjestene var hakket hvassere enn oss denne gangen, og at de fortjente å dra hjem med alle tre poengene.

Foto: Knut Omholt-Jensen

Vi tok ledelsen allerede etter 16 min da Marie Sundby rev seg løs inne i boks og bredsidet ballen i nota. Kampen var jevnspilt, med to lag som stod opp i duellene og demmet godt opp bakover. Utlikningen kom etter halvtimen, da Sofie Rakes skudd fra 20 meter snek seg inn ved stolpen.

1-1 til pause ga et godt bilde så langt og andre omgang startet like jevnt, uten at det ble skapt så mange sjanser. Et kvarter etter hvilen tok BVH ledelsen ved Mille Ødegård da hun dro seg inn fra venstre kant og avsluttet sikkert. Vi jaget utlikning, og produserte noen gode muligheter uten å lykkes helt, bl.a skjøt Andrine Westlie like over fra skrått hold.

Gjestene sikret seieren fem minutter før slutt, da Lone Bredin vant en duell på 16m og lobbet ballen i vårt mål. Vi la om til 3-4-4 og fikk etablert et visst trykk fremover mot slutten. Marie Sundbys frispark fra 25m i kampens site minutt ble reddet av BVHs gode keeper, og da var det ikke mer å hente for oss.

Thea Sandholm ble kåret til Bærums beste, hun gjorde sine saker meget bra som sideback.

Tommy har følgende å si om kampen: «Vi visste dette kom til å bli en tøff kamp og det ble det helt klart. Vi kan vel si at BVH vant fortjent, men igjen en kamp som kunne bikket begge veier. Vi lar oss stresse av hardtarbeidende BVH spillere og får aldri spillet til å sitte slik vi ønsker.
Skal bli veldig spennende å se denne kampen i fred og ro på video. Vi har nå noen måneder på oss til å ta det neste nivået og da må vi få analysert kampen i dag.»

Som nevnt var det bra med folk på kampen, en opptelling i pausa tilsa ca 90 tilskuere, det ga en meget fin ramme rundt kampen. Vi takker BVH for en fair match og gratulerer med seieren. Returoppgjøret spilles tirsdag 27. august på Gommerud, da er vi klare for revansje!