Kvinner A med tosifret triumf på Trasop

Oppsal-Bærum 0-10 (0-3). Vi rullet opp det ene strålende angrepet etter det andre og serverte festfotball en lørdags ettermiddag verdig.

Tommy tar oss gjennom de mange høydepunktene i kampen; «WOW for en lørdagsunderholdning vi fikk på nye Trasop stadion i dag. Jentene spiller fotball fra øverste hylle og vi fikk akkurat det vi ba om før kampen, nemlig underholdning.  Vi leder 3-0 etter første omgang, men ærlig talt så burde det kanskje vært det dobbelte.  Vi så på Oppsal at de begynte å bli slitne etter å ha løpt mellom hele første omgang og når vi bare kjørte på så ble det tungt for dem😄 Det skal nevnes at Oppsal kom fra 2-2 mot Bækkelaget i forrige kamp, så dere får litt bilde på det de faktisk presterte i dag😄

0-1, 3. min: Hedvig forserer på en herlig måte mellom mange Oppsal spillere før hun lekkert trer Sundby gjennom. Hun runder keeper og setter sikkert inn ballen i mål.

0-2, 20. min: Debutanten Sofie stikker nedover høyre side og legger et perfekt innlegg som Amalie lekkert nikker inn fra ca 7 meter.

0-3, 29. min: Kamilla serverer presist til Sundby som runder keeper igjen før hun legger ballen i åpent mål.

0-4, 49. min:  Sundby trer gjennom til Sofie som lekkert avslutter ved nærmeste stolpe.

0-5, 50. min: Sundby vinner ballen på utspill og klinker ballen i krysset fra 20 m. 

0-6, 58. min: Stine legger inn til Sundby som avslutter kontrollert i mål.

0-7, 67. min: Her er det mye bra spill før Ariela avslutter og Kari setter returen.

0-8, 70. min: Kristine legger corner som Sundby setter rett i kassa.

0-9, 72. min: Sundby stikker til Stine som avslutter mellom bena på keeper.

0-10, 81. min: Kristine legger corner som Stine nikker rett i mål.

Takk for fantastisk lørdagsunderholdning jenter!» Neste kamp er allerede hjemme mot Skeid tirs 24.9.