Kvinner A med sterk borteseier

Langhus-Bærum 1-4 (1-1). Hjemmelaget kjempet som løver og gikk tom for luft etter en time, da hadde vi masse igjen å by på og styrte kampen fullstendig siste 30 min. Dermed tok vi en sterk og viktig borteseier mot et av de bedre lagene i 3. divisjon.

Tommy oppsummerer:

«I startoppstillingen var det bare 2 spillere som startet kampen mot Langhus i våres, nemlig Rikke og Leni. Dette viser bare hvor mange gode fotballspillere vi har i klubben om dagen. Uttakene er vanskelig i utgangspunktet, men når vi hadde utfordringer som i dag, så er det deilig å ha mange å ta av.

Kampen var veldig tøff i starten med nykomponert lag fra oss og et Langhus lag som jobbet som galeislaver helt til det var tomt litt ut i andre omgang. Kampen vippet helt frem til ut i andre omgang hvor vi begynner å spille de ut og har knallkontroll, men før det så må jeg innrømme at jeg var nervøs. Vi var det beste laget kampen gjennom, men virket litt nervøse i første omgang og gjorde en del feil som vi vanligvis ikke gjør. Dette sammen med innsatsen som ble lagt ned av Langhus, gjorde kampen spennende i litt over en omgang.

Vi havner under 0-1 i første omgang på et tullemål som vel ble kneet inn. Heldigvis så kjemper Amalie inn utligningen til 1-1 ikke så mange minuttene etter. Vi har også flere sjanser og spesielt når keeper strekker seg og redder et skudd fra Stine, hvor Langhus spilleren kommer akkurat før Hedvig skal sette returen inn.

Pausen går på å gjøre et bytte, men flere korrigeringer i laget. Deretter så er vi enige om å gire opp et par hakk, og det gjør jentene. Mahnoor har krampe, vi gjør klart til å bytte henne ut, og vi har byttet plass på henne og Amalie for at hun ikke kan løpe. Da slår Amalie en løpeball på henne og i kjent stil så henter hun frem krefter og ender opp alene med keeper og setter inn 1-2 målet. Deretter kunne vi bytte henne ut. Fantastisk innstilling.

1-3 målet scorer Nora når hun jager ball inn i feltet og vinner et par dueller, før hun setter den i kassa. Dessverre så blir hun skadet rett etter og måtte ut igjen. Ved 1-4 fikk Leni vist hvilken eminent fotballspiller hun fortsatt er. Hun ser keeper står langt ute og sender i vei et skudd over henne fra ca 35 meter. Lekkert mål!

Vi må være forberedt på at dette skjer hver gang. Vi er det laget som skal slås i serien og innsatsen til motstanderen kommer til å være på topp hver kamp. Vi lære oss å være tålmodige å spille som vi skal, så kommer resultatene når de ikke orker mer. Vi må bare bli enda flinkere til å holde hodet kaldt når motstanderen jager som i dag.

Sjelden jeg har følt at seieren har vært så deilig som i dag. Vi har spilt bedre kamper, men seire i slike kamper er utrolig viktige skal vi gå hele veien. Hvis BB hadde blitt kåret i dag, måtte det ha blitt Vilde etter min mening. Utrolig løpsstyrke og trykk i spillet hennes og når vi får bedre plass i andre omgang så strør hun også lissepasninger rundt seg.»

Neste kamp er allerede borte mot Skeid, vi gleder oss masse!