Kvinner A med sliteseier i 3. divisjon

Bærum-ØHIL3 1-0 (0-0). Gjestenes solide forsvar og svært opplagte keeper holdt unna for våre angrep i 69 minutter, da dukket Amalie Vasstrand Nesse opp og på bakerste stolpe og headet inn kampens eneste mål.

Tommy har ordet:

«Det er så utrolig deilig å vinne slike kamper hvor vi stanger og stanger uten å lykkes. Jeg må innrømme at tanken om en «slik dag» snek seg inn underveis. Derimot imponerer jentene med å holde hodet kaldt og kjøre på, og da lykkes vi til slutt. Det var bare en periode i andre omgang jeg følte vi ble stresset og prøvde for mye på vanskelige ting.

ØHIL stiller jo med X antall damer med toppfotballerfaring på dette laget, og når de i tillegg løper som de gjorde i dag så blir det litt vanskelig kamp. Snittalder skilte vel med over 10år mellom lagene.

Vi slet litt med spillet i dag og klarte veldig sjelden å sette kantene opp fra de rette vinklene. Det var akkurat dette vi hadde en gjennomgang på etter kampen, så håper vi å korrigere det til neste kamp.

Vårt mål setter Amalie på hodet nede i hjørnet etter en corner fra Andrine som etter litt klabb og babb kommer ut til Andrine igjen, og innlegg nr to så lykkes Amalie. Akkurat da sto Stian og undertegnede å diskuterte om vi skulle gå for høyere risiko for å vinne. Den planen la vi død!

Respekt for at dere aldri gir dere jenter. Jeg var selv litt skeptisk før kampen i og med at vi hadde mye slitne jenter. Toppfotball-elevene på Dønski hadde vært på overnattingstur i gapahuk i natt og andre var slitne av andre grunner. Da står det enda mer respekt av at Vilde etter en natt i gapahuken ble kåret til BB.

Da setter vi 3 deilige poeng i banken og jobber på videre.»

Neste match er borte mot Bækkelaget 11.9, vi gleder oss!