Kvinner A med ny storseier!

Bærum-Stabæk3 9-0 (4-0). Denne sesongen er altfor kort! Nå som vi har det så moro, og så er det nest siste serierunde allerede. Det ble uansett artig mot de blaa, som til slutt maatte taale hele ni baller i eget nett.

Vår start 11er: Nina i mål, Tonje, Frida, Ida og Kristine i forsvar; Sofie, Henriette og Nastaha på midtbanen; og Ariela, Alex og Julie i angrep. I pausen byttet vi inn Mia i mål, Kaja og Rikke i forsvar, Maria på midtbanen og Marie i angrep.

Kampens åpningsminutter var relativt jevnspilt, og selv om vi tok ledelsen tidlig var gjestene på et vis med i kampen den første halvtimen. Stabæk3 stod høyt med laget og satte offside-linja i bakre rekke, imidlertid ga dette oss masse bakrom som før etter siden måtte gi uttelling. Siste timen var fullstendig vår, og at de til slutt stod 9-0 var ikke et mål for lite. Bortelaget kom til på noen få forsøk, men de ble greit klarert unna, dette skyldes at vi var oppi dem over hele banen så de aldri fikk ro til eget spill.

Scoringene: 10. 1-0 Alex, 30. 2-0 Alex, 38. 3-0 Nastaha, 43. 4-0 Kristine, 48. 5-0 Alex, 52. 6-0 Rikke, 59. 7-0 Alex, 61. 8-0 Alex og 88. 9-0 Alex. Altså hele seks mål av Alex, hun løp på alt i bakrom og fikk omsetning for det med massesvis av nettsus.

Prisen for Bærums beste gikk til Kristine for sin utrettelig jobbing som sideback, feilfritt defensivt og alltid på lange løp med farlige innlegg offensivt. Kunne fremhevet mange flere i dag og det er herlig å se den spillegleden, innsatsen og kvaliteten vi viser frem. Våre supportere var bare brede smil underveis og omkvedet var «Dette var gøy å se på!»

Siste seriematch er borte mot Skeid på Nordre Åsen tirs 19. oktober, vi håper mange vil støtte laget helt i mål i årets sesong! 🙂