Kvinner A med nok en nyttig og tøff test

Bærum-Ottestad 5-4 (3-1). Vi fortsetter å bryne oss mot 2. divisjons motstand, og denne gang var det vi som knep seieren i en jevn match der vi måtte grave frem krefter langt nede i kjelleren mot slutten.

Tommy Johnsen oppsummerer: «Vi møter et godt lag uten tydelige svakheter. Ottestad spiller i 2 div og har en god struktur i laget, raske offensive spillere og de forsøker ofte å slå i bakrom.

De spiller med 2 spisser som gir oss en utfordring i starten, dette justeres av Ariela-Frida-Vilde. Godt å se spillerne tar ansvar på banen og har god dialog.

Planen for dagen gikk på hvilke krav som stilles til hver rolle og hvordan vi skulle opptre som lag, dette synes jeg vi gjør godt og bedre enn sist kamp, så det var abolutt fremgang.

Det å kunne justere tempoet i kampen synes jeg vi også klarer godt, vi falles av å bruker ballen i laget for å dra ned tempoet. Til at vi andre ganger når muligheten er der skrur opp farten og er mer direkte.

Vi scorer 5 fine mål, hvor vi utnytter både deres feil og preser de til å gjøre feil eller blir utrygge, og hvor vi spiller oss fint gjennom med bruk av flere spillere.

Sundby setter 4 i dag, det er sterkt. I tillegg gjør alle i dag det godt og vi spiller fin fotball i perioder, vi jobber godt og vi får kjenne på at det er tøft å stå 90+ min på dette nivået.

Bedre kvalitet i dag på pasninigspillet enn sist, men også noe vi skal fortsette å jobbe med. Vi har en vei å gå før vi er på rett nivå kondisjonsmessig og det gjør også at små feil og ting som skjer ila kampen i dag vil komme til å lukes bort, og muligheter vi får må settes oftere enn nå.

Alt i alt er jeg fornøyd i dag, det er fremgang og vi må fortsette å ta steg videre.»

Vi takker Ottestad for en god match og ønsker lykke til med sesongen i 2. div.