Kvinner A med ny målfest i 3. div

Bærum-Langhus 8-3 (4-1). Våre damer har hatt en forrykende start på sesongen med tre seire og 23-4 i målforskjell. Denne gangen var det Langhus som fikk kjenne på trykket fra den gule stormen.

Her er Tommys referat:

Langhus var et av de lagene vi var bekymret for å møte og regnet med knalltøff kamp om poengene.

Jeg ser allerede på oppvarmingen at dette kommer til å bli en god fotballkamp av jentene. Jeg har faktisk aldri sett de så gode på posession under oppvarmingen. Vi spiller fantastisk fra start og Langhus er ikke med på annet enn å løpe etter ballen, noe som er utrolig frustrerende.

10.min, 1-0: Vi har et skikkelig press og Andrine blir taklet når hun skal avslutte og ballen triller ut til Leni som klinker til fra 16 meter utagbart i krysset.
14. min, 2-0: Leni spiller Nora gjennom og hun gjør ingen feil alene med keeper.
26. min, 3-0: Setter Andrine etter at hun først presser stopper og så keeper og ender opp med å dytte den enkelt i mål.
38. min, 4-0: Nora kjører et show og drar av et par spillere før hun curler ballen i krysset.
44. min, 4-1: Straffe til gjestene.

Pauseresultatet er ganske urettferdig i og med at vi burde ledet mer. Pausepraten går mest på at jentene leverer veldig bra og at vi må fortsette kjøret i andre omgang.

Langhus kommer ut med ny taktikk og nye krefter. De skal ha for at de aldri gir opp. De velger nå å presse oss veldig høyt og vi har egentlig god kontroll likevel, men er for hissige på gjennomspill når vi har spilt av presset. Dette medfører at ballen kommer fort tilbake mot vårt mål og da har de gjerne mange der oppe. Vi skulle roet spillet mer etter å ha spilt forbi det høye presset, så de hadde jobbet mer hjem og ikke bare kunne kalke ballen opp igjen.

50. min, 5-1: Vi åpner derimot målkontoen i andre omgang også, når Leni curler et perfekt innlegg mot bakerste stolpe. Når det kommer mange Bærum spillere på løp der så ender det som det ofte gjør med slike innlegg at de går rett inn.
60. min, 5-2: Her kommer Langhus ned til dødlinjen og legger hardt inn foran mål og dessverre treffer vår stopper i brystet og inn i mål.
70. min, 5-3: Redusering på gjennomløp og god avslutning
75. min, 6-3: Sundby vinner ball på kant, men Langhus får delvis klarert og ballen havner hos Nora som sikkert setter den over keeper.
80. min, 7-3: Langhus scorer selvmål på Amalies harde innlegg fra høyre
90. min, 8-3: Sundby virket frustrert over å ikke ha satt noen i kassa i dag. Når hun blir spilt gjennom på høyre side i det 89 minutt så kunne Andrine/Sara bare glemme de løpene de gjorde i midten. Da hadde hun bestemt seg og gikk forbi sin spiller og fra skrått hold så BANKET hun ballen i mål.

Vi gratulerer Nora Rydding med BB prisen og hennes hattrick etter skadeperioden

Veldig deilig seier og 3 nye poeng i banken

Vi gleder oss til fortsettelsen 1. mai hjemme mot Oppsal!