Kvinner A med fem strake og tabelltopp

3. div: ØHIL3-Bærum 0-4 (0-2). Damelaget er et ustoppelig lokomotiv om dagen som lar motstanderne kjenne på duellstyrke, hurtighet, harde skudd, smarte pasninger og alt det som kjennetegner et godt lag.

Vi lar igjen Tommy stå for oppsummeringen av kampen:

«JUHUU. Dette var en deilig seier og vi hadde full kontroll på dette. Banen var ikke akkurat en fordel for oss med vårt spill, men heller en fordel for ØHIL-stilen med lange baller. Kunstgresset på Jarmyra skal skiftes i sommer og det er på tide. Derfor ble ikke denne kampen på noen måte vår beste, men mer enn nok til å dra i land seieren. Vi vinner komfortabelt og burde vunnet mer, men som sagt ikke til 20 i stil denne gangen.

35 min. 1-0 skyter Andrine i mål etter at vi vinner dueller i felt.
43 min. 2-0 setter Rikke på frispark fra 20 meter knallhardt under tverrliggeren. Vi har trent på akkurat dette i det siste og da er det ekstra deilig at den sitter

Pausepraten går på noen korrigeringer og at vi må holde nivået helt ut.

62 min. 3-0 setter Sundby etter selv ha vunnet ballen og gikk forbi et par spillere og setter den med venstra.
88 min. 4-0 setter Andrine etter at vi endelig lykkes med høyt press med Andrine, Sara og Sundby. Andrine får en enkel jobb med å sette den inn.»

Vi gratulerer våre damer med fem seire av fem mulige i serieåpningen og ønsker Bækkelaget velkommen til ny fest på Sandvika stadion tirs 15. mai.

Bortesupporterne var i klart flertall på «tribunen».