Kvinner A måtte tåle nok en smell mot naboene

BVH-Bærum 2-1 (0-1). Vi sprintet ut av blokkene, scoret etter 5 min og alt så lyst ut. Sakte kjempet vertene seg inn i kampen, vi fikk tre skader og så snudde alt det siste kvarteret. Sabla bittert, vi var så nære…

Ole Terje tar oppsummeringen denne gang da Tommy dro på legevakta med Andrine: «Det ble en forunderlig kamp dette, de første 15-20 minuttene hadde vi fullstendig kontroll på. Alle gjorde hva de skulle på banen, som et lag, BVH ble frustrerte både på benk og på banen. Vi fikk jo faktisk betalt etter allerede 5 minutter. Vår back Hedvig tvinger frem et brudd høyt i banen, stikker fint til Stine som scorer sikkert!!

Vi hadde BVH i knestående (vil jeg påstå). Flere sjanser, halv sjansene florerte, men uten at vi fikk den scoringen som kanskje kunne endret alt. Starten var fin, men også tøff for jentene, BVH kom mere med i spillet etter hvert som omgangen skred frem. Vi hang nå litt i tauene, BVH kom mere med på vår banehalvdel, uten at de kom til de store sjansene. Men vi holder vår ledelse til pause.

Andre omgang begynner vi bra , vi er mer tålmodige, og bruker tid. Vi klarer å etablere spill på midtbanen og vi har også nå våre sjanser til å avgjøre, men det vil seg ikke. Vi føler fortsatt her på benken at vi har kontroll, dette rir vi av, det er vi sikre på.

Men det er nå det skjer, etter 75 minutter i velkjent BVH stil, de gir seg aldri og det får de betalt for. Frispark inn på bakre stolpe, ballen kommer tilbake mot forreste stolpe og dermed 1-1.

83 minutter – BVH får nok en halvsjanse som de er ekstremt heldige på. Ballen glipper rett foran Nina, og BVH kan nærmest spasere ballen i mål

I løpet av kampen må Andrine ut med vriding av kneet det ser ikke så veldig bra ut. I andre omgang får vi et overtråkk på Stine som heller ikke ser bra ut. I tillegg må Hedvig etter hvert også ut med en kjenning.

Ingen god dag for oss dette. Men vi går av banen med hevet hode. Vi spilte en god kamp, slik vi ønsket, slik vi hadde planlagt, men marginene var definitivt ikke på vår side. Som Stian sa etter kampen: Fotball kan være ekstremt brutalt, det fikk vi kjenne på i denne kampen.

Ida Berge gjorde sin debut, og med glans i en kamp som hadde høyt nivå. Grattis Ida, vi vil definitivt se mere av deg!»