Kvinner A: målløst i første kvalikkamp

Ull/Kisa-Bærum 0-0. To opplagte keepere hindret nettsus på Jessheim stadion i en kamp med høyt tempo og hardt arbeid mer enn fint spill. Vi kom til 7 kvalifiserte målsjanser, men vertenes beste fikk hanskene på samtlige.

Tommy har ordet:

«Dette var en forrykende kamp som var spennende hele veien selv om det ble målløst.
Ull/Kisa hadde den desidert beste keeperen vi har sett på dette nivået noen gang. Heldigvis så har vi også gode keepere, ellers kunne det ene poenget røket også.

Vi har 7 hundreprosentsjanser pluss noen halvsjanser og da pleier vi å score noen mål, men i dag ville det seg ikke. Stine, Andrine (2), Sundby, Rikke, Amalie og Kari hadde alle hundreprosentere som enten keeperen reddet eller som gikk rett utenfor. 

Dessverre så endte Rikke på legevakten etter en alvorlig smell i hodet og ambulanse til sykehuset. Det viste seg å være en hjernerystelse og hun kunne dra hjem i natt.

Nå er det Drøbak-Frogn som venter hjemme på Kadda onsdag kl 18.30. Håper vi klarer å lage en ramme og stemning rundt kampen som Ull/Kisa klarte. Imponerende opplegg. Det er bare å mobilisere folkens. Vi gleder oss til fortsettelsen!»