Kvinner A: Målfest i 26 minutter var nok!

Bærum-Ready 5-2 (5-2): Vi satt ballen i mål etter 10 sekunder og deretter kom alle målene i løpet av en knapp halvtime. Alex ble dagens Bærumsspiller med 4 mål, og Synne scoret ett.

Ready har som varemerke å presse høyt i starten av kampene og det var vi klar over. Direkte fra avspark, la Oda en nydelig langpasning til Alex som startet perfekt, løp fra midtforsvaret, rundet keeper og trillet inn 1-0. «Jeg fleipet med Readys trener om at vi skulle scoret på 11 sekunder, så gjorde vi det etter 10 sekunder!», gliste Caroline Knutsen etter kampen, «jeg tror Oda og Alex gjorde en avtale der….».

Kun 7 minutter senere ble Synne spilt igjennom av Klaudia og hun var like nådeløs i avslutningen alene med keeper, og dermed doblet vi ledelsen. Fra 15 til 26 minutter skjedde det mye:

  • 15 min, 2-1, etter at vi ga en uheldig retur i feltet
  • 17 min, 3-1, ny Oda til Alex kombinasjon som ga uttelling
  • 18 min, 4-1, innlegg fra Sara gikk over keeper og Alex styrte perfekt ballen i nota
  • 22 min, 4-2, vi glapp i markering på corner og det harde skuddet fra ca 12 m gikk inn
  • 26 min, 5-2, Alex alene igjennom på nytt og gjorde alt riktig, IGJEN!

Vi fortsatte å produsere sjanser resten av omgangen uten at det ga flere mål, men fem nettsus på en omgang mot serielederen er uansett mer enn brukbart!

Bortelaget la om til «forsvars-tier» etter pause, muligens for å begrense tapet eller kontre på oss. De oppnådde det førstnevnte fordi vi ikke klarte å utnytte 70% ballinnehav til å skape all verdens av sjanser. Gjestene kom ikke til noe som helst, så vi kontrollerte matchen inn selv om vi gjerne skulle sett at vi hadde putta på i 2. omgang også.

Sterkt å slå topplaget hjemme, de kom til oss med fire strake seire, og dermed knappet vi inn på forspranget til tabellteten. Neste oppgjør er borte mot Stabæk3 onsdag 11.5, vi gleder oss og håper å se mange gule på Nadderud!