Kvinner A må ta en ny sesong i 3. div

Skedsmo stadion: Bærum-Ottestad 0-4 (0-1): Vi har ikke fått uttelling på sjansene i 2. div-kvaliken, og til tross for spillemessig overtak før pause ble det ikke mål i dag heller. Dermed blir det 3. divisjon også neste sesong på oss.

Tommy summerer opp kampen og kvaliken:

«Vi kom skikkelig skeivt ut i denne kampen med straffe mot oss etter 1 minutt. Om det er straffe eller ikke vet jeg ikke, men strengt dømt fra der jeg sto. Det imponerer meg at det ikke ser ut som jentene lar seg påvirke, men kjører på videre.

Vi er igjen i en kamp hvor ikke lykkes med å sette sjansene, som i hele kvaliken. Det er dessverre slik fotball kan være og det er naturligvis veldig surt nå.

Vi må jo gamble for å ta de igjen etter hvert og derfor så stygt resultat. Derimot så er det ikke vits i gå for et hederlig resultat i en slik kamp.

Dessverre så har vi ikke klart å få frem vårt beste i kvaliken i år. Derimot så har vi nå blitt en erfaring rikere og skal være klare neste gang. Erfaring er veldig viktig når vi tenker hvor ungt lag vi har, så den tar vi med oss.

Nå er det bare å brette opp ermene og jobbe knallhardt for at laget og hver enkelt spiller skal ta nye steg. Vi kommer sterkere tilbake.»

Vi gratulerer Drøbak/Frogn, Ottestad og Ull/Kisa med opprykk til 2. divisjon.

Takk til alle som har støttet oss gjennom sesongen, det har vært viktig og veldig inspirerende. Vi tar med oss all gleden og oppturene fra 2018-sesongen inn i neste sesong, hvor vi skal jobbe knallhardt for å komme til en ny kvalik.

Nå tar vi to ukers pause, før vi setter i gang igjen med treninger fra 11. november! Heia Bærum!