Kvinner A lot seg ikke stoppe!

Bærum-OSI 5-0 (1-0): Lagmaskineriet fungerte som det skulle og den siste halvtimen var Oslostudentene tomme for krefter. Gjestene jobbet godt i en time, og da slet vi med å få mål på dem.

Tommy tar oss igjennom begivenhetene: «Dette var en kamp jeg advarte jentene mot, siden OSI hadde mange knappe tap og at vi måtte være 100% skjerpet. De gir oss også kamp i en omgang og jentene synes det var deilig å få litt match utpå der. Andre omgang hadde de løpt litt fra seg og vi styrte kampen mye mer, selv om 11ern deres imponerte stort i fart og utholdenhet gjennom hele kampen. Det var også en fysisk kamp og en del etterslengere da gjestene begynte å bli slitne.

Vi var egentlig fornøyd med det meste når vi satt i garderoben etter kampen og det er en god ting. Naturligvis små ting å rette på hele veien, men det lar vi nå ligge og gleder oss over 3 nye poeng.

1-0 – 30 min: Andrine trekker inn og slår en gjennombruddspasning til Sundby, som runder keeper og setter ballen i kassa.

2-0 – 48 min: Andrine drar seg forbi et par spillere langs 16 meteren og klinker ballen i mål.

3-0 – 60 min: Andrine slår en av mange gode cornere og Sundby kommer på bakerste og klinker ballen i mål

4-0 – 64 min: Bea slår en lang ball opp mot Sundby, som flikker den videre med hodet, og der kommer Andrine på løp. Hun presser seg inn foran stopper og avslutter sikkert alene med keeper.

5-0 – 86 min: Sundby får betalt for sin offensive jobbing og stjeler ballen og går rett på og setter inn sluttresultatet.

BB ble Emilie som styrte mye av spillet fra sin ankerposisjon. God gjennomført kamp jenter og 3 nye poeng settes i banken.» Neste match er borte mot Bækkelaget tirs 11.6, vi gleder oss! 🙂