Kvinner A: Intenst lokaloppgjør!

BVH-Bærum 1-1 (0-0). Utligning i siste sekunder av overtiden, høyt tempo, dueller, brente sjanser, selvmål, frispark i tverra og mye folk på tribunen. Dette lokaloppgjøret hadde alt man kan forvente når de to største klubbene i de vestre deler av kommunen møtes til dyst.

Første omgang var preget av mye dueller og høyt tempo, dog var det få sjanser til begge lag. Andrine kom tidlig igjennom på venstre side, men skjøt rett på keeper, og vertene hadde noen gode gjennomspill uten at det ble noe mer av det. BVH hadde gjort hjemmeleksa og innrettet sin lagoppstilling slik at de skulle nøytralisere oss på de farligste punktene, og de lyktes godt med den strategien.

I andre omgang åpnet det seg mer opp, og begge lag kom til flere muligheter. Hjemmelagets spiss var igjennom alene mot Kathrine i vårt mål, men sistnevnte var hurtig ute og tvang frem dårlig vinkel for avslutning, et meget bra stykke keeperarbeid! Rikke fyrte frispark fra 25 m i tverrliggeren, og vårt angrep var nær ved å lykkes på sine kombinasjoner.

Det siste kvarteret var intenst, og vi satt med følelsen av at her blir det mål. BVH hadde noen farlige cornere før de fikk frispark på 20 m, kun fem minutter før full tid. Serven var god, og i duellen i feltet var Rikke uheldig å heade den i eget mål. Godt å se hvordan lagvenninene fikk henne på beina igjen imens de blå feiret ledelsen.

Våre damer fortsatte å jobbe godt til tross for denne kalddusjen, og i overtiden fikk vi frispark på 30 m hold. Kristine slo det perfekt inn i felt, og Bea dyttet returen fra keeper i mål til gul jubel i kampens siste angrep. Snakk om thriller av en fotballkamp, og typisk at scoringene kommer på to dødballer.

Moro at det møtte opp så mye folk for å se lokaloppgjøret, det skaper en fin ramme og viser at det er interesse for de lokale lagene i 3. divisjon. Vi takker BVH for en tett og god match, akkurat slik vi liker at lokaloppgjør skal være, og vi gleder oss til å ta dem i mot på Sandvika stadion til ny fight til høsten. Neste kamp i 3. div er 12. juni hjemme mot Stabæk3, der går vi for tre poeng!