Kvinner A hadde god kontroll

KFUM-Bærum 1-3 (0-1). Vi hadde ballen minst 75% av tiden og produserte mange muligheter mot et hjemmelag som parkerte bussen og satset på hurtige overganger. Kamputviklingen gjorde at vi kan slå fast at dette oppgjøret hadde vi god kontroll på.

Tommy oppsummerer: «Dette ble en kamp hvor vi lå og stanget mot et dyptliggende KFUM. De hadde bestemt seg for å parkere bussen og slå de lange ballene opp på en ensom spiss. Vi har en kanonade mot deres mål innledningsvis, hvor Andrines skudd i tverra er den største. Vi burde ha endret kampbildet vesentlig med å fått noen av disse sjansene omsatt i mål.

Derimot tar det oss 35 minutter før vi får hull på byllen. Dette gjør at vi møter dette spillet mer eller mindre hele kampen og det er ikke lett å bryte ned et slikt lag. Jentene spiller tålmodig og bra i denne kampen, men det tar litt tid før vi får bevegelsesmønsteret til å sitte skikkelig.

0-1, 35.min: Kristine slår en crosspasning mot Kamilla som KFUM får headet ut, men der kommer Nora og header Sundby gjennom og endelig får vi mål.

0-2, 52. min: Vi vinner ball etter KFUMs corner og kjører en perfekt overgang med tempo og presisjon. Sundby ender med å spille gjennom Nora helt fra midtbanen og hun avslutter sikkert. Det som er så kult her er bevegelsene som kommer sammen med Nora sitt løp som skaper så mye usikkerhet hos KFUM at Nora til slutt kan gå selv.

0-3, 60. min: Sundby stjeler selv ballen, kjører gjennom og runder keeper, før hun setter den i åpent mål.

1-3, 85. min: Vi nøler litt i duellene på ca 20 meter og hjemmelaget får skutt en lobb som går i bue over alle.

Bra gjennomført jenter, hvor dere viser disiplin og tålmodighet hele veien!» Neste match er hjemme mot Oppsal tirsdag 21.5, vi gleder oss allerede. 🙂