Kvinner A hadde god kontroll mot studentene

Bærum-OSI 4-1 (2-0). Vi trillet ball og gjestene fra Blindern og omegn løp i mellom, det var kampbildet i 90 minutter. Vi produserte mer enn nok sjanser til å score mer, mens OSI kun var på et par visitter hos Nina.

Tommy tar oss som vanlig igjennom det viktigste:

«Vi har god kontroll på kampen når vi ser på sjansestatistikken. OSI var derimot med på en del av banespillet underveis, men vi hadde mer presisjon og girlpower når det gjaldt å skape sjanser. Vi sikrer 3 poeng på en helt ok fotballkamp, selv om vi har mye mer å gå på.

Gledelig å se at våre to «ny-gamle» spillere Sandra og Pernilla har kommet godt inn i gruppen, etter returen i sommer, og allerede leverer varene.

BB i dag var uten tvil Rikke som var helt sjef i de bakre rekker og mye av grunnen for at OSI bare skaper en stor sjanse som Nina redder. Målet deres var nemlig ikke en sjanse, men litt misforståelse mellom keeper og utespiller som gjorde at de fikk satt inn den. Slikt skjer innimellom.

Så til målene:

1-0. Andrine pasning finner Stine, og hennes balanse når hun kjører sikksakk mellom 3 OSI spillere står det respekt av, før hun putter ballen i kassa. 23 min.

2-0. Rollene er byttet og Stine legger inn, Andrine flikker ballen over den første motstanderen og i veldig trangt rom klarer hun å komme først på ballen og inn i mål. 35 min.

Pausepraten går egentlig ut på at vi må være mer tålmodige. Bearbeide mer og raskere for at de skal løpe seg tomme og vi skal spille oss til 100% sjansene. Dette samtidig med at det må jobbes knallhardt gjennom hele kampen.

På 2-1 var det som sagt tidligere en kommunikasjonsfeil som gjør at de bare kan dytte ballen i mål i en situasjon vi egentlig har kontroll på.

3-1. Vi får frispark på ca 25 meter, Amalie tar det og ballen sniker seg inn i venstre hjørne. 67 min.

4-1. Her kombineres det veldig bra på høyre side og Kari kommer seg fri og legger inn til Amalie som avslutter i mål. 70 min.

Gratulerer med nok en seier jenter»

Kun tre kamper igjen av serien nå. Neste kamp er borte mot Ready tirs 20.15 på Voksen kunstgress (Arnebråtvn 120, Oslo), følg oss dit i innspurten og kampen om kvalik til 2. divisjon!