Kvinner A hadde god kontroll mot Kåffa

Bærum-KFUM 5-2 (2-1). Dette var en skikkelig arbeidsseier, hvor det lyste innsats av samtlige, selv om det også var noe rusk i maskineriet. Gjestene fra Ekeberg ga oss ikke noe gratis, så her var det bare å brette opp ermene!

Som vanlig er det Tommy som oppsummerer kampen: «Vi sliter litt i første omgang og den blir i overkant jevn. Det gjelder både offensive og defensive bevegelser i forkant av situasjoner, samtidig som vi ikke utnytter mellomrommet mellom midtbanen og forsvaret deres godt nok. Vi får gjort noen korrigeringer i pausen og da henger ikke KFUM med i andre omgang. Jentene føler de får mye bedre tid og rom. Det skyldes ene og alene bevegelsesmønsteret vårt i oppspillsfasen.

Vi må korrigere spillet litt når vi har fått langtidsskader og andre typer kommet inn i roller. Det vil si at vi må spille mer på styrken til de spillerne vi har på laget til enhver tid. KFUM er et godt lag, så andreomgangen vår var veldig bra motstanden tatt i betraktning.

0-1, 3. min: Innlegg fra kant som vi ikke får avklart, dermed sitter den på KFUMs eneste sjanse i omgangen. En vekker for oss.

1-1, 12. min: Her kommer et langt oppspill på Sundby og den førstetouchen hun presterer der er det klasse over. Hun mottar ballen feilvendt og kjører seg litt langt ut på siden, men avslutter i mål fra skrå vinkel.

2-1, 34. min: Kristine skrur igjen corner rett i mål, men denne gangen ved første stolpe.

3-1, 46. min: Denne kommer bare 20 sekunder etter pause når vi lykkes med igangsettingen vår. Ballen til Ariela som finner Nasse på løp og hun utfordrer spiller og slipper ut til Sundby. Hun fyrer fra skrå vinkel og keeper redder skuddet, men der kommer Kristine og setter returen i mål.

4-1, 67. min: Sundby klinker til fra distanse og ballen fyker inn rett under tverra.

4-2, 74. min: Et løst tilbakespill som KFUMs spiss fanger opp.

5-2, 79. min: Sundby er frempå igjen!

BB ble i dag Sundby med sterk konkurranse fra både Amalie og Kristine. Grattis med seieren jenter!»

Neste kamp er borte mot Oppsal lørdag 21.9 og så er det ny hjemmekmap tirsdag 24.9 mot Skeid. Mer moro i vente! 🙂