Kvinner A: Gjestene kuppet festen

Bærum-KFUM 0-2 (0-1). Vi får bare erkjenne at bortelaget var best og at vi var et stykke unna der vi ønsker å være.

Allerede i 4. minutt tok Kåffa ledelsen på straffe etter en hands ved en noe kaotisk situasjon i vår boks. Gjestene fortsatte med høyt press og det ga oss store utfordringer med å bygge opp spillet bakfra. Vi forsøkte å løse opp med lange oppspill, men vi klarte ikke å etablere noe reelt trykk mot motstanderens mål.

Før pause hadde vi to situasjoner der vi vår i nærheten av scoring: den første da Sofies gode innlegg ble stoppet i siste øyeblikk av et KFUM-bein og det andre da Alex fikk sjansen da deres keeper feilberegnet en ball. Mot vårt mål var det imidlertid langt flere anledninger som ga grunn for bekymring, men Nina og forsvaret evnet å rydde opp så vi unngikk flere baklengs de første 45 min.

I andre omgang fikk vi flyttet laget høyere i banen og kampen jevnet seg derfor mer ut. Vårt samspill så bedre ut, uten at vi fikk omsatt det til særlig mye foran gjestenes mål. Det ble noen innlegg og cornere ut av det, men vi fikk liksom ikke satt gjestenes keeper på prøve.

Defensivt fungerte det også bra de siste 45 min og vi slapp KFUM til i mye mindre grad enn før hvilen. 0-2-målet deres var av den heldige sorten, da de utnyttet en feilpasning og fyrte av i det 68. minutt. KFUM var stort sett først på ball gjennom kampen, det er som kjent et godt utgangspunkt i fotball, og dermed maktet vi ikke sette inn noe sluttspurt for å rette på resultatet.

Gavekortet fra Torshov sport for Bærums beste gikk til Kristin, som spilte en solid kamp både som stopper i 70 minutter og høyre kant de siste 20 min.

Vi kommer sterkere tilbake, og neste tirsdag skal vi reise oss mot Langhus når vi tar turen til andre siden av fjorden. Takk til publikum, og både egne supportere og tilreisende, for oppmøtet, det er stas når det er bra med folk på tribunen.