Kvinner A: Fjerde strake seier i 3. div

Bærum-Asker 6-1 (3-0). Damelaget er i flytsonen for tiden. Med 9-0 mot Ready, 5-2 mot VIF3 og 2-0 mot KFUM var det et lag i medgang som kunne by opp til fest mot naborivalene tirsdag kveld. Vi kjørte kampen fra start til slutt og ga en forestilling i god fotball.

Samtlige 17 spillere som var på matta i løpet av kampen leverte strålende spill og defensivt var vi meget solide. Mål av Nastaha (2) og Kari i første omgang, og av Alexandra (2) og Rikke etter pause. Leni hadde hele fem assists og ble kåret til Bærums beste.

Leni og Andrine tar en seiersselfie på Valle Hovin. Foto: Sara R Rydding

Oppsummeringer fra de to forrige matchene:

Søn 3.9: VIF3-Bærum 2-5 (2-3). Mål av Andrine Westlie (3), Rikke Kristiansen og Nastaha Abdirahman. Leni Larsen Kaurin var nest sist ved tre av målene og spilte sine lagvenninner gode gang på gang. Vi skapte mange store sjanser utenom målene etter mye fint samspill. De siste 45 hadde vi full kontroll på matchen og forsvaret tok unna alt som hjemmelaget forsøkte på.

Tirs 5.9: Bærum-KFUM 2-0 (2-0). To tidlige mål av Leni Larsen Kaurin (4. min) og Andrine Westlie (12. min) var nok til å avgjøre matchen. Andrine ble kåret til Bærums beste og keepertalentet Kathrine Løkås fikk også heder for sin innsats.

Vi har med dette klatret opp på midten av tabellen når det gjenstår fire kamper, men det er fortsatt jevnt bak oss og bare fem poengs avstand til nedrykksplassen. Nå venter to tøffe oppgjør, først OBOS-cup mot 2. div-laget Skeid hjemme lørdag 16.9 kl 16.00, og så seriekamp borte mot nr 3 på tabellen Langhus/Ski tirsdag 19.9 kl 20.15. Høstjakta fortsetter, dette blir spennende helt inn!