Kvinner A fikk ikke betalt for jobben

ØHIL3-Bærum 2-1 (1-0). Dominans i spillet, høy arbeidsmoral i motbakke og nok sjanser til å avgjøre var ikke tilstrekkelig medisin for å senke et hjemmelag som parkerte bussen og var dødelig effektive fremover.

Ariela prepper laget til kamp!

Vi leverer en relativt frisk åpning der både Nastaha, Maria og Alex har sine muligheter. Etter ti minutter kommer imidlertid vertene på en hurtig kontring med påfølgende innlegg som klareres i tverra og ut. Den påfølgende corneren går forbi alle og rett i mål, «den burde vært unngått» er omkvedet fra torader-tribunen på Jarmyra…

Vel vel, det er lenge igjen og vi maler på med vendinger, krossere, innlegg, cornere og avslutninger, men enten er det utenfor eller så er ØHILs dyktige keeper på plass. Rett før pause pådrar Rikke seg rødt kort da hun reagerer spontant på en kommentar etter å ha fått slag i ansiktet i en duell.

Så de siste 45 spiller vi en 3-3-3 formasjon og det fungerer ganske godt. Riktignok får vi en til på tygga til 2-0 etter skudd fra kort hold i 50. minutt. Det er det siste hjemmelaget gjør offensivt, og de siste 40 minuttene av kampen trykker vi på med en spiller mindre.

Til slutt lykkes det å bryte ned muren da Alex drar seg opp på venstre side, videre inn i box og legger pent til Maria som reduserer i 79. minutt. Vi jakter utligning og ballen pumpes opp, det er bare det at de hvite er så forbannet dyktige til å tette rom og klarere når de ligger med 10 spillere bak der. Så det ebber ut med 1-2 og vi kan konstatere at dette ikke var vår dag.

Hva kan vi så ta med oss fra dette? Jo, vi viser høy moral på 0-2 og med en spiller mindre, og dominerer fullstendig de siste 40. Kred til ØHIL for en taktisk triumf, de slo oss med de midlene de hadde til rådighet.

Heldigvis har vi ikke tid til å henge med hue lenge, for allerede fredag er det ny kamp i 3. div kl 20.15 hjemme på stadion mot Stabæk3. Nytt lokaloppgjør altså, vi gleder oss og håper å få bedre betalt for innsatsen! 🙂