Kvinner A fikk ikke betalt for innsatsen

Bærum-Gamle Oslo 2-4 (2-2). Det ble stang ut for oss, til tross for helhjertet innsats, og vi hadde definitivt fortjent å få med oss poeng fra dette oppgjøret.

Corner til oss!

Vi startet med følgende 11: Mia i mål; Kristine (kaptein), Tonje og Frida i forsvar; Hellan, Janine og Oda på midtbanen; Mille og Camilla på kantene og Stine og Alex som spisser. Emilie R byttet inn i forsvar og Rebecca byttet inn på kanten. Nina var ubenyttet keeperreserve.

Gjestene trykket oss voldsomt bakover i åpningsminuttene og presset kulminerte i scoring på corner etter kun 6 minutter. Vi ristet av oss den trøkken og kom oss høyere i banen, og Alex var nære på å utlikne på et perfekt gjennomspill fra Oda. Til tross for dette fikk de hvitkledde øke til 0-2 etter 19 minutter etter kommunikasjonssvikt i våre bakre rekker. Kun 2 minutter senere reduserte Alex til 1-2 da hun stjal ball og forserte på tvers i boks før hun fant den åpningen hun trengte for at sette ballen i mål.

Vi la om fra 3-5-2 til 4-3-3 midtveis og fikk med det bedre fasong på laget. Frem mot pause var vi det førende laget og vi fikk utlikningen da Alex banket inn 2-2 på et langskudd ett minutt før pause etter pasning fra Hellan. Uavgjort ga et godt bilde av spill og sjanser i første omgang. Begge lag hadde flere sjanser enn ved målene og Mia hadde et par virkelig gode redninger som sikret oss et godt utgangspunkt etter halvspilt kamp.

Vi fortsatte andre omgang slik som vi avsluttet den første med god struktur og sterk innsats. Finspillet uteble i en match der begge lag trykket til i duellene. Imidlertid gikk gjestene opp i ledelsen til 2-3 midtveis i omgangen, etter at de fikk tre forsøk foran vårt mål. Bittert å få den i sekken i en god periode for oss. Like etter var vi utrolig nære på å utlikne nok en gang da Alex headet i stolpen på Odas innlegg.

Vi jaktet utlikning uten å få de store sjansene, og vi klarte heller ikke å omsette cornere og frispark til tellende resultat. I stedet økte Gamle Oslo til 2-4 på corner 4 minutter før slutt, og da hadde vi ikke noe mer å svare med. Kred til samtlige for en solid jobb, selv om den altså ikke betalte seg.

Alex ble kåret til dagens Bærumsspiller, hun vant produkter fra vår sponsor tights.no, for sin utrettelige innsats og to mål fra sin spissposisjon.

Fredag 16.9 er det OBOS cup mot Frigg og neste seriekamp er lokaloppgjør mot Asker tirsdag 27.9. Begge oppgjørene er på Sandvika stadion, velkommen tilbake!