Kvinner A: Festlig på Føyka

Asker-Bærum 1-5 (0-3). Vi tok kommandoen fra start, fikk to tidlige mål, og leverte meget underholdende fotball mot våre stripete naboer.

Tommy tar oss igjennom høydepunktene: «Vi går ut i 100 og spiller rett og slett «ball i hatt» med Asker og vi får følelsen at det kan bli samme målkalas som forrige gang vi møtte dem.

Vi klarer derimot ikke å holde oss like høyt opp hele tiden og inviterer de litt inn i kampen i perioder. Det viser derimot styrke at vi hele tiden klarer å heve oss på nytt og fortsetter det flotte spillet. Vi burde kanskje scoret noen flere mål, men det virket som jentene hadde det gøy utpå der og vi andre ble underholdt. Hva mer kan du ønske deg en tirsdag kveld 🙂

0-1, 5 min: Kamilla åpner hele forsvaret med en stikker til Sundby som setter ballen i kassa alene med keeper.

0-2, 10 min: Her slår Ariela en flott corner som Amalie ekspederer i mål

0-3, 35 min: Ariela slår en crosser til Sundby som denne gangen kommer fra høyre kant, runder keeper og setter i kassa. Det var mye bra spill i forkant med plassbytter som Asker ikke klarte å henge på.

1-3, 53 min: Asker får en corner de på flott vis nikker i mål.

1-4, 59 min: Kristine slår lav corner, og Bea flikker ballen inn ved første stolpe.

1-5, 85 min: Lang klarering som Kari stikker i bakrom på, og hun avslutter med et lekkert skudd fra høyre hjørne av 16m over keeper og i mål.

Frida fikk sin debut, og Ida fikk sin første kamp fra start, i 3. div, og begge leverte sakene veldig bra. Vi gleder oss til fortsettelsen!»

Neste match er hjemme mot KFUM tirs 17.9, vi sees på Sandvika stadion!