Kvinner A er i flytsonen

Bærum-ØHIL4 7-4 (4-1). Vi spilte til tider meget god angrepsfotball, og vi kunne faktisk scoret tosifret i dag. Dette var tredje strake seier som førte oss til andre plass på tabellen i 4. div avd 1, kun tre poeng bak Frigg/Heming.

Slik kom målene:
9. min, 1-0, Synne snappet ball fra keeper og trillet ball i mål fra 5m.
17. min, 1-1 etter innlegg fra høyre der en hvit trøye fikk avslutte uforstyrret vår boks.
30. min, 2-1, Alex snappet retur på 5m etter Synnes skudd og dunket inn nok en ledelse.
42. min, 3-1, Nastaha fanget et utspill fra keeper, dro seg igjennom og scorte kontrollert alene med keeper.
45. min, 4-1, Alex løp fra forsvaret og avsluttet sikkert fra 10m.
49. min, 5-1, Alex tok vare på Nastahas fremspill med et hardt skudd over keeper og i mål fra ca 12m.
56. min, 5-2 etter godt timet løp på venstre kant
62. min, 6-2 da Maren var våkent frempå fra ca 8m på Kristines presise innlegg fra høyre.
75. min, 6-3 etter skudd fra ca 20m.
82. min, 7-3, Synne mottok fremspill fra Leni og styrte ballen i nota fra kort hold.
86. min, 7-4 på skudd etter corner.

Alt i alt en kamp vi har god kontroll på etter en noe nølende åpning. Kvartet før og etter pause er vi veldig gode, og lykkes med mange fine kombinasjoner og setter mange mål. Første og siste halvtime er mer rotete av oss hvor vi slipper ØHIL mer til i kampen. Uansett var det godt nok til seier, med god margin! Synne ble kåret til dagens Bærumsspiller, hun jobbet og slet hele kampen, kom på mange gode løp, scorte to og hadde en assist. Leni var midtstopper, midtbane, sideback og spiss i løpet av sine 65 min på banen, og løste alle rollene med ro og autoritet.

Neste kamp er 29. mai kl 20.15, hjemme mot Asker/Holmen. Det er tid for revansj mot naboen, vi sees på stadion!