Kvinner A: En god omgang var nok!

Bærum-Bækkelaget 8-1 (2-0): Etter en til oss å være ganske ujevn første omgang, tok kampen skikkelig fyr etter pause. Marie «Måltyv» Sundby satt hele 6 av våre 8, i seg en imponerende prestasjon.

Tommy oppsummering:

«Dette er en kamp vi maler Bækkelaget i stykker og vinner veldig komfortabelt til slutt. Bækkelaget går tøft ut og det er noen stygge dueller i første omgangen. Førsteomgangen gikk vi i alt for mye offsider, selv om jeg på linje var uenig med linjemann mange ganger.

Vi hadde også en spiller som var «ON FIRE» i dag. Sundby scorer 6 mål og måtte jo bli kåret til BB. Det var flere spillere som hadde fortjent den i dag, men med 6 mål så kommer du ikke utenom.

1-0 setter Sundby på andre mulighet etter at keeper redder første. Rikke legger assisten og Kristine går i duellen som gjør at pasningen blir perfekt.
2-0 kommer på det vi har trent på denne uken, nemlig vending av spillet på motsatt kant. Sylwia legger an og slår cross på Sundby som kommer perfekt gjennom og scorer.

Pausen gikk på noen korrigeringer i spillet og et par bytter. Vi var enige om å holde spillet oppe og kjøre på i 90 min, noe jentene gjorde.

3-0 Leni igjennom til Sundby som scorer sikkert.
4-0 Vilde bryter på midten og forserer med ball og slår til slutt Andrine perfekt gjennom og hun scorer sikkert.
5-0 Nora R vinner ballen høyt og setter den selv inn i mål.
5-1 Litt unødvendig redusering når de kommer først på en kort corner.
6-1 Sylwia assist nok en gang Sundby som avslutter sikkert.
7-1 Sundby fikser selv dette målet med å vinne ballen høyt og avslutte sikkert.
8-1 Nora TV trer Sundby gjennom og hun avslutter dagen med dobbel hattrick

Fantastisk med nok en seier som gir 6 på rad og det med en målforskjell på 38-5. Vi klarte å komme gjennom russetiden på en god måte og det har roet nervene til treneren ganske mye. Vi har ganske mye å gå på og nå regner vi med økt treningsoppmøte og bånn gass frem mot sommeren.»