Kvinner A dominerte mot 2. div-laget Lier

Vi styrte kampen i snødrevet på Sandvika stadion og ga oss ikke før det stod 4-0 (1-0) på lystavla. Gjestene, som skal spille en divisjon høyere enn oss, var tøffe i duellene, men lyktes ikke med å skape sjanser mot vårt solide forsvar. Dette bekrefter at vi er i rute og at vi kommer til å stille et meget sterkt lag i år.

Bra kamp av oss på vinterlige Sandvika stadion søndag kveld.

Her er Tommys kampreferat:

«Vi har jo valgt å matche oss mot god motstand og 2.div laget Lier skuffet ikke. Det er nok den tøffeste matchingen vi har fått så langt. De gikk skikkelig i dueller og viser at de er et robust lag. Vi tester ut en del forskjellig i dag og noen ting fungerte mens andre ting fungerte ikke like godt.
Når dette er sagt så tror vi faktisk ikke Lier hadde en eneste kvalifisert målsjanse gjennom hele kampen.

Vi hadde derimot flere, og det med vanskelig føre som gjorde at gjennomspillene var vanskelige å beregne. Stor takk til Sjur og Jon Halvor som måket bane rett før kamp og i pausen. Dette berget kampen og gjorde at det ble en underholdende kamp helt til det ble litt mye snø siste 10 minuttene

Nora ga oss ledelsen i første omgang.
Nora la også på til 2-0 i andre omgang.
Deretter satte Sara inn 3-0.
Så fikk Sylwia gleden av å sette inn 4-0 og sluttresultatet.

Nå har vi spilt 4 kamper med 3.div laget og vi har 4 seire og 17-2 i målforskjell. Hmm, dette skaper vel forventninger…? Uansett så er det bare å kjøre på videre, så får tiden vise hvor gode vi blir etter hvert. Nå er det J19 NM på torsdag før vi braker sammen mot VIF på lørdag med kamp både 16.00 og 18.00.»