Kvinner A: Det holdt ikke helt inn…

Gamle Oslo-Bærum 6-2 (3-2). Etter en godt gjennomført første omgang i møte med topplaget i 3. div, ble det for tamt etter pause fra vår side. Vertene består av mange ex-toppspillere som fortsatt har overblikket, presisjonen, og, ikke minst, krutt i støvla.

Hilsning før avspark, vi for anledningen i sorte bortedrakter.

Vi startet i 3-5-2 formasjon med Nina i mål; Emilie/Rikke/Frida som stoppere; Oda og Tonje på kantene; Henriette/Sofie/Dina sentralt på midt og Marie og Alex som spisser. Camilla byttet inn som spiss/kant, Sofia A som sentral midt, Janine som spiss/midt, Adele som kant og Malene som spiss.

Hjemmelaget trykket på fra start, men vi stod i mot med kompakt og godt forsvarsspill. I vårt første angrep, etter 12 minutter, ble Alex spilt frem i midt, hun gjorde alt rett og satt kontrollert inn ledelse til oss. Vi fortsatte å ligge lavt og fikk flere frispark mot oss fra 20-30 m. Vertene hadde en storskytter som forsøkte seg flere ganger fra dette holdet, og etter 28 minutter traff hun skikkelig og ballen suste inn til 1-1. Angrepet etter var imidlertid Alex på plass igjen og lobbet inn 2-1 til oss.

De første 30 min var vi gode til å stresse hjemmelaget, være kompakte og ta de overgangene vi fikk. Keeper og stopperne stengte igjen bak, midtbane og kanter lå med riktige avstander og spissene på topp var stadig på jakt etter muligheter. Skader på Emilie og Marie etter ca halvtimen spilt gjorde at vi måtte rokkere litt og da tok det litt tid for å få på plass strukturen igjen. Det utnyttet Gamle Oslo og puttet to før pause med et langskudd og et innlegg som ble pirket inn.

Vi følte vi hang godt med i første omgang og det ga grunn til å tro at vi skulle kunne komme tilbake, men det skjedde ikke, dessverre. Vertene økte til 4-2 på nok et langskudd rett etter hvilen og derfra og ut maktet vi ikke å produsere mer en et par muligheter. I stedet måtte vi hente ut to baller til fra eget nett og innse at vi ikke stod distansen denne gang.

Vi ser fremover, og gleder oss til å slå tilbake mot Nordstrand på Sandvika stadion tirsdag 24. mai. 🙂