Kvinner A: «Bærum, Bærum…» på repeat

Bærum-Oppsal 9-0 (7-0). Du vet det er målfest på Sandvika stadion når vår velkjente målvignett spilles over høyttalerne hele ni ganger. Resultatet gir et helt riktig bilde av kampen: enveiskjøring!

Ariela tar frispark!

Vi startet med følgende 11: Nina i mål; Tonje, Ida, Rikke og Kristin i forsvar; Henriette, Maria og Sofie på midten; Ariela og Janine på kanter og Alex som spiss. I pausa byttet vi inn Mia i mål, Kaja og Kristine i forsvar, Nastaha på midtbanen, og Julie på kant.

Med 3-0 etter kun 15 min var det tidlig kun snakk om hvor stor seieren skulle bli. 7-0 til pause ga et helt riktig bilde av omgangen, der Nina stort sett opptrådte som sweeper for å vende spillet. At vi «kun» scorte to etter pause får vi tilskrive noe mindre trykk i avgjørende situasjoner og stor rotasjon i laget utover i kampen. Spillemessig holdt vi det gående på Oppsals banehalvdel stort sett gjennom hele kampen, så det var ikke slik at vi trakk i håndbrekket heller.

Slik kom målene:
12. 1-0 Alex, alene med keeper etter pasning fra Tonje
13. 2-0 Maria, fra 7m på innlegg fra Alex
15. 3-0 Janine, banket inn fra 20m da Henriette stusset ballen videre
34. 4-0 Henriette, fin bue over keeper fra 25m
37. 5-0 Kristin, godt plassert skudd etter cornersituasjon
40. 6-0 Maria, plukket opp retur og trillet inn ballen
44. 7-0 Janine, fullførte en fin opprulling av oss
58. 8-0 Nastaha, klareres rett på og i mål, får uttelling for innsatsen
86. 9-0 Nastaha, fra skrått hold i boksen etter stikker fra Julie

Gavekortet fra Torshov sport for Bærums beste, på en god dag for hele laget, gikk til Henriette som var sjef på midtbanen. Alltid på rett plass, spiller de rundt seg gode og fremstår med autoritet de 70 min hun spiller.

Takk til de 10 spillerne fra J09 som var balljenter, de koste seg med oppvarmingsmusikken, masse mål til oss og vafler i pausa. De var også med laget inn i garderoben til pausepraten, det var stas!

Neste match er hjemme mot Stabæk3 man 4. oktober kl 20.15, vi ser frem til mer «Bærum, Bærum…» da! 🙂