Kvinner A/B styrker trenerteamet!

Vi kan med stolthet og glede presentere Tommy Johnsen (45) som ny co-trener for Bærum SK Kvinner, i tett samarbeid med hovedtrener Tommy Westlie.  Tommy J. vil tilføre oss solid kompetanse og masse energi på spranget inn i en ny og spennende sesong!

Mr Johnsen startet som trenerkoordinator og trener for gutte-/juniorlag på Årnes i 2006, før ferden gikk videre til treneroppdrag for Akershus krets, G16 interkrets i LSK og G15 i Strømmen. På veien har han tatt UEFA-B utdanning og vært på studietur med Norsk Toppfotball til Man. City, Man. Utd og Crewe Alexandra. Han har også spilt fotball aktivt selv i 3. divisjon. Tommy jobber som salgssjef i Coor Facility Management og flyttet til Fornebu i fjor.

«Jeg synes spillernes innstilling, og det jeg har fått av informasjon om troppen, virker spennende», slår Tommy fast, og legger til: «Det er en stor spillergruppe med mye bra spillere, noe som gjør at jeg ser på dette som en oppgave som trigger. Apparatet rundt troppen virker solid og godt, det gir en trygget for at det satses på damelagene.»

Når vi spør om forventningene til treneroppdraget har han mye på hjertet: «Som trener er jeg opptatt av detaljer og at jobben som legges ned på trening skal ha så høy kvalitet som mulig. Disse faktorene avgjør om man vinner de kampene som bestemmer hvor man ender på tabellen til slutt. Det handler om å vinne, med best mulig måte å spille fotball på, og jeg liker Bærums spillestil. Potensialet for damelaget er definitivt å være en divisjon opp, det krever at innstillingen hos spillere og apparatet rundt er på det nivå man ønsker å være på. Dette trigger meg, jeg ser frem til en god treningshverdag, et år med mye gode opplevelser og utvikling av lag og spillere.»

Vi er superfornøyd med å ha Tommy med oss i trenerteamet, ønsker ham hjertelig velkommen til Bærum SK og ser frem til masse flott fotball i 2020! Samtidig vil vi takke Stian Dieseth og Ole Terje Søbye for deres innsats i trenerteamet over flere år, dere har virkelig bidratt til å løfte oss frem!