Kvinner A/B med god test mot Valdres

Bærum-Valdres 5-1 (1-0). Vi møtte et godt Valdres-lag, og spesielt i første omgang var det veldig jevnt. Vi valgte igjen å la mange spillere få sjansen, akkurat som mot KFUM forrige helg. Veldig gøy å se at spillere responderer så bra og konkurransen blir bare hardere og hardere i gruppen.

Tommy oppsummerer: «Vi jobber mye med å lede og presse motstander i deres oppbygging av spillet og vi lykkes mange ganger å bryte høyt i dag også. Hvis vi skal sette fingeren på noe i denne kampen så er det frispillingen vår når motstander presser høyt. Vi må bli mer kyniske å beregnende når de presser så høyt som Valdres prøvde til tider. Vi må vise oss skikkelig på midtbanen for å spille av presset, og å straffe de når vi føler presset blir for høyt med ball over pressledd.

1-0. 42. min.: Andrine slår en god corner, men det mest gledelige var at vi vant 3 hodedueller etter hverandre før Amalie header den i mål. Vi hadde fokus på boks spillet så veldig hyggelig.

2-0, 47. min.: Andrine slår en crosser fra venstre kant igjennom til Victoria som kommer på høyre kant. Keeper redder først og Sundby er på retur, men hun treffer ikke helt så ballen går til Victoria som avslutter sikkert.

3-0, 51. min: Amalie skyter i tverrliggeren og Sundby setter inn returen.

4-0, 61. min.: Victoria setter ballen sikkert i hjørne når hun får ball i feltet. 4-1. 81- min: Valdres corner og ballen rullet inn i hjørnet.

5-1, 82. min.: Kata kommer oppover rettvendt og går av X antall spillere før hun avslutter sikkert i kassa. Kata spesial 🙂

Godt gjennomført kamp mot topp 3.div motstand.»