Kvinner A/B med fokus på 2021

Våre damer har holdt motet oppe på imponerende vis på treningene gjennom «sesongen» 2020, som jo aldri kom i gang. Det eneste som funker nå er å rette blikket mot neste sesong og forberede oss best mulig.

Fra treningsleiren i Gøteborg, etter 4-0 over Utbynäs, kun dager før alt stengte ned.

– Til tross for at denne sesongen gikk i vasken synes jeg vi har et herlig driv og humør i gruppa, med solid oppmøte på treninger som bevis på det, derfor er det lov å være optimistisk med tanke på 2021. slår kaptein Ariela Christensen fast. – Vi hadde noe meget bra på gang i vinter, det så vi på trening og treningskamper, og jeg tror at målet om opprykk i år hadde vært innen rekkevidde.

Kapteinsteamet: f.v Frida Fjellet, Ariela Christensen og Nastaha Abdirahman

– Jeg er skikkelig imponert over spillernes mentalitet gjennom denne meget utfordrende tiden, sier hovedtrener Tommy Johnsen. – Deres innstilling er årsaken til å vi trenerne også er motivert til å se fremover for å stå best mulig rustet når vi endelig kommer skikkelig i gang igjen.

Myndighetene tillot «ordentlige» treninger, og interne treningskamper i klubb, fra 12. oktober. Derfor har damene booket treningskamper mot våre egne G17 søn 18.10 og G15 søn 25.10, begge kl 19.30 på Sandvika stadion.

– Så snart vi har mulighet vil vi organisere en «vinterliga» med inviterte klubber fra 2. og 3. divisjon i kretsen, forsetter Tommy. – Inntil videre får vi booke interne treningskamper mot guttelag for å finne tilbake til matchformen.

Bærum SK Kvinner merker interesse utenfra for å prøvetrene, og så langt har vi dialog med noen gode spillere som har flyttet til Oslo fra Vestfold og øvre Romerike. Samarbeidet med Høvik gir også sultne unge spillere derfra mulighet for å hospitere med oss, og for øyeblikket har vi en meget lovende spiller som benytter seg av det.

– Vi har ikke spilt kamp siden 7. mars, så vi er skikkelig sultne på match igjen, derfor er de interne treningskampene mot G17 og G15 er veldig velkomne nå, avslutter Ariela.